mandarinkakan

London!!

Kategori: Allmänt

Nu är resan till London med Erika äntligen bokad och betald!

Det ska bli så skönt att få komma iväg och bara ta det lugnt, slippa tänka på allt som har hänt och som kanske kommer att hända, slippa att oroa sig för framtiden.

Ikväll ska vi, jag, mamma, pappa, Maria, Rebecka och Vidar till julmarknaden på Julita, tidigt, men men..=)

Kramar till alla som läser min blogg!

Röda örhängen

Kategori: Örhängen



Örhängen med röda droppar i glas.

Kostnad: 50:- /paret (+frakt om du bor utanför Eskilstuna)

Skriv en liten kommentar så hör jag av mig till dig!

Karin Design

Stenby

Kategori: Stenby4H

Den senaste månaden har det varit fullt upp ute på Stenby gård. Man har fixat staket och grusat ingångar till alla hagar, fixat tak till hönsburarna mm..Länsstyrelsen har varit på dem igen och nu tror jag att de har tröttnat på att åka ut dit, så Länsstyrelsen hade skrivit upp allt som behövdes fixas och gett en tidsfrist på en månad. En ganska lång lista ja, men det behövdes.

Allt på listan måste vara fixat och klart för att Stenby Gård ska bli godkänd och få fortsätta ha djur...

Jag har inte varit ute och hjälpt till en enda gång.

Har jag dåligt samvete för detta? Både ja och nej.

Ja för att det känns som om alla måste(är det någonsin något annat?) hjälpa till, och att i slutändan så kommer det säkert tas upp om vilka som var där och hjälpte till och vilka som struntade i det...Men jag orkar inte. Har inte varit där och tagit hand om djuren på snart ett år och det känns skönt.

Nej för att jag har en känsla av att det kanske inte görs så ordentligt på vissa ställen, "tillfälliga lösningar" brukar användas ganska så ofta på Stenby om jag ska vara ärlig. Nu säger inte jag att ALLA använder sig av detta sätt, jag har sett bildbevis på att iaf 2 st har gjort det ordentligt med staketet..=)

Men jag känner inget för Stenby längre. Jag är med bara för att kunna åka på rixlägrena, även om årets rixläger var en mindre katastrof och inte alls så roligt som jag hade hoppats på..Men men..Jag skulle även ha skrivit att jag är med i 4H för att kunna ta del av olika evenemang och utbildningar, men det verkar som om det bara är vissa utvalda som får chansen att åka på sådant numera..

Jag ångrar inte en sekund (ok en liten halv sekund) att jag gick ur styrelsen. Jag ångrar det lite för att dels kunna (försöka) påverka och dels för att ha lite inblick i vad som händer på gården. Men jag tror att vissa tyckte det var skönt att jag gick ur styrelsen, kanske ska gå med i styrelsen i vår igen bara för att bråka lite? Nej, det gör jag inte, orkar inte höra på varenda möte att alla måste ta fler insläpp av djuren och bla bla bla bla...

Mycket orkar här, men det känns inget kul med Stenby 4H längre. Det känns bara som om jag har ett tungt ok över axlarna och som jag får dra..Ärligt talat så säger jag aldrig att jag är med i Stenby 4H längre. Jag kan inte stå för vad som händer där ute på gården, jag är inte stolt över den längre. Det fanns en tid då jag var väldigt stolt över gården, och jag hade många ideér till förändringar och förbättringar, men efter att ha slagits ner gång på gång i marken så tröttnade jag......Jag åkte dit och tog djuren för att jag var tvungen, inte för att jag tyckte det var roligt.Så som det ska vara!

Usch detta blev ett väldigt personligt inlägg och jag hoppas att ni inte har ändrat er uppfattning om Stenby Gård, för detta är ENBART MIN SYN PÅ DET HELA och INGEN ANNANS!

Kanske ska sluta helt och hitta en ny sysselsättning?

Herrarmband

Kategori: Herr:Armband



Detta är ett herrarmband i grov kedja och svarta träpärlor som är trädda på svart tråd.

Kostnad: 40:- + frakt om du bor utanför Eskilstuna

Lämna ett meddelande så hör jag av mig!

KarinDesign

Örhängen

Kategori: Örhängen



Örhängen i cloissonne.

Kostnad: 50:-/ paret + frakt om du bor utanför Eskilstuna.

Lämna ett litet meddelande så hör jag av mig!

KarinDesign

Hemma ensam.

Kategori: Allmänt

Hej!
Natten till söndag skjutsade jag då mamma o pappa till buss stationen för att de skulle åka till Italien. Idag kommer de hem och jag ska sammanfatta vad jag gjort den här veckan själv..

I söndags gjorde jag inte så mycket mer än att sitta ute på Stenby i ca 2 timmar för egentligen ingenting.
Måndag: Plockade svamp tillsammans med Max, och han var SÅ duktig. Han kunde gå själv utan att jag höll i kopplet, men det var lite läskigt när jag gick iväg utan att säga Kom Max, så han höll ett vakande öga på mig hela tiden..=) Men så duktig.... <3

På kvällen kom Erika över och vi gjorde pizza och såg på film: Sex and the City filmen. Filmen var bra, men den kändes lite väl lång efter ett tag..Men den var rolig.

I tisdags var det skola i västerås och då körde jag bil dit. Efter skolan så skulle jag vara barnvakt och fika med Sandra. Hämtade Vidar på dagis och gick ner till stan. In till färghandeln och köpte lite målarfärg, sen till Panduro..Fikade och efter att Sandra åkt hem så gick jag och Vidar till biblioteket en liten stund, där vi tittade i böcker om traktorer och annat.

I onsdags så var det tänkt att jag skulle plugga och klippa Max. Men på tisdagseftermiddagen så ringde Calle från Uppsala och undrade om han kunde komma förbi på onsdagen, och det är väl klart att han fick! Så jag var ju då tvungen att plocka och städa lite, inte för att det blev så rent men det såg ordnat ut iaf och inte som ett bombnedslag. Jaja, hämtade honom vid stationen och vi gick till Spicy hot och köpte mat. Åkte hem och åt, och såg sen på film först Wolverine, och sen började vi titta på Familjen Machahan. Klockan rann iväg och Calle hade missat tåget, vad göra? Jo han fick sova över såklart..=)

......

Torsdag: Körde Calle tillbaka till tåget och sen åkte jag till skolan, ganska trött..Sen var det bara att åka hem igen. Jag la mig och somnade direkt och vaknade lagom till att det var dags att åka till porslinsmålningen. Jag stannade iofs bara i nån timme eller så, men jag målade iaf 2 tomteluvor...

Fredag, idag: Ja, katastrof igår kväll när jag skulle ge Max mat..MATEN VAR JU HELT SLUT!!!!! Katastrof!! Så, det var inget annat att göra än att åka iväg till affären och handla in hundmat, mjölk, skinka och yoghurt. Sen köpte jag även kyckling och potatissallad tills ikväll när mamma o pappa kommer hem. Max tyckte nog inte att det var en katastrof att maten var slut, för det betydde att han fick jättegod burkmat istället. Men jag är lite anti mot att ge hundar bara burkmat om deras tänder är OK. Torrfoder är ett HELfoder vilket betyder att de inte behöver nåt mer, men men, på kvällarna brukar Max få lite "topping" på torrfodret..=)

Mer idag så har jag klippt Max, och han är så duktig, men tassarna är inte roliga att klippa, de går inte att klippa så bra över huvudtaget. Men men...Snart så tror jag att han blir van med att bli klippt på tassarna.

Måste dammsuga och vattna lite blommor innan jag åker och hämtar mamma o pappa.

"Liten" uppdatering..

Ha det så bra!

Virkar

Kategori: Virkning/stickning

Hej!
Nu har jag äntligen startat mitt "stora" projekt i virkning. Kan inte avslöja direkt vad det är då det ev ska säljas på julmarknaden,( OM det nu blir någon julmarknad)..

Men jag kan avslöja att det är virknål nr 10 och ett ganska så tjockt "garn", och oj oj oj, vad tungt det är och det är jobbigt för händerna!! Men det blir fint.

Ja och det här är det som jag faktist har fått göra om många gånger innan jag idag fick iordning på hur det egentligen skulle göras..Åkte till Nystvindan och fick hjälp där, satt där i ca 1 timme och fick göra om ett antal gånger, men nu går det riktigt bra!!

Ja..Det var det..=)

Ha det så bra!