mandarinkakan

Torshälla marknad

Kategori: Allmänt

Idag är det Torshälla marknad, eller var vi har ju redan varit där..Jag köpte tyg som jag tänkte att Erika skulle få sy grytlappar av, om hon vill såklart..=)

Sen tog mamma en massa lotter och första stället vann vi inte på. Jag säger vi för jag brukar öppna 2-3 lotter oxå..=) Andra stället så tog jag en lott och vann första pris, en liten kudde..Vid tredje stället tog jag 3 lotter och vann även där första pris, en stor korg fylld med kaffe,cola, chips, choklad, te och annanasburkar..Sen vann vi inget mer, men roligt att vinna första pris, det var länge sen man gjorde det.

Köpte inga pärlor, eller ja, jag köpte ett halsband på en loppis innan för 5 kr och där var det lite pärlor som jag kan använda..=)

Innan vi gick på marknaden mamma och jag, så åt vi självklart langos! Det är så gott! Med stenbitsrom och gräddfil ( och lök för dem som tycker om det..). Så smarrigt!

Ikväll blir det film för hela slanten. Jag vet dock inte vilken film jag ska se, har 3 filmer från maria och rebecka som jag inte har sett...Får se vad det blir för något.

Kramar

Back on track

Kategori: Allmänt

Hej!

Ja nu är det bara 2 dagar sedan, men jag tycker fortfarande att bloggen är ganska tråkig utan bilder..

Men men, i onsdags fyllde Vidar hela 1 år, tänk vad tiden går fort!! Tvättade bilen och krattade gräsmattan. Mamma jag maria och födelsedagsbarnet tog en fika på Tingsgården. Mums..

Igår torsdag så gjorde jag inte så mycket. Var och handlade med mamma, sen på kvällen började jag olja på den nya verandan, ikväll blir det nog inget med det,får göra det imorgon.

Idag var det då dags att börja vara på Stenby. Jag säger såhär, det tog ju inte kortare tid när agnes hade varit där..Upp och ner till höskullen för att fylla på kraft, ellingmat, se om det fanns halm, vilket det inte gjorde.. Men men, Erika blev nog lättad att se att det var mockat allt idag iaf..Hon har ju haft oturen att får börja mocka det första hon gör när hon ska ta in djuren..Men inte idag!! =)

Sen har jag inte gjort så mycket, duschat och bakat en ananaspaj till ikväll för då kommer det över några männiksor hit och äter surströmming.

Imorgon är det Torshälla marknad, jag hoppas så¨att langosmannen står där, då ska jag äta langos, och ev åka dit på söndagen oxå bara för att äta langos..Det är så förbaskat gott!!

På söndag ska jag och Erika sitta här hemma och göra lite pyssel. Får se vad jag gör, kanske virkar lite..Men det blir nog mest prat iaf från min sida om jag känner mig själv väl.=)

Nej nu ska jag ta och sluta!

Kramar

Hej

Kategori: Allmänt

Hej!
Det blir så länge mellan mina inlägg och det har väl med att jag tycker det är så förbannat tråkigt eftersom det inte funkar att ladda upp bilder..

Men men.

Har slutat sommarjobba och påå fredag ska jag börja med Stenby igen. Hade faktisdt sett fram emot att gå där och lulla på morgonen, pyssla om hästarna, släppa ut grisarna och lite så...Ganska skönt tycker jag själv.

Fick nu reda på att tydligen så är det en liten tjej som är där varje morgon och släpper ut hästarna och nassarna..Typiskt! Så det är i princip bara mockningen kvar, alltså det tråkigaste..Jag ska iaf åka dit, och se hur det känns, har skrivit upp mig på fredagen nästa vecka oxå. Om jag inte gillar det här så tar jag eftermiddagarna istället..Lite kvalitetstid med hästarna vill jag nog ha.

Sen kan det vara ganska skönt att det inte är så mycket, men släppa ut hästarna är inte det jobbigaste eller det som tar längst tid. Jaja, sen får man ju hoppas att hon kan gå in som en ordinarie "djurskötare" som kan ta alltihop, kan man inte på morgonen så kan man kanske på kvällen...

Nej jag ska inte skriva mer om det då kanske jag blir sedd som en människa som tycker att allt ska vara som det alltid har varit, men ändå! Jag hade sett fram emot det här..Tur iaf att man fick reda på det innan jag åkte dit på fredag.. Det är en ganska dålig rundgång på allmän information på Stenby. Hur svårt kan det vara att skicka ut ett massmeil till alla som brukar ta ut och in djuren att den här människan är där tidigare??

På tal om svårt att skicka mail, jag har minsann inte fått något mail tillbaka från justeraren på sista mötet!! Grrrr...

nej inte reta upp mig, jag har inte ens varit på Stenby innan jag blir lite ilsken..Ingen bra början på Stenby-slitet med andra ord..


Idag har pappa och en jobbarkompis varit här hemma och hållt på med huset. Vi ska äntligen måla om i nya fräscha färger. Ska bli riktigt roligt att få huset ommålat!

Nu snart någon dag måste jag åka till Elgiganten där jag köpte datan så de kan göra rent själva burken, den väsnas så förbaskat!!

Ja nu får vi se hur lång tid det tar innan jag skriver här igen! =)