mandarinkakan

Blod!

Kategori: Allmänt

Hej!
Imorse när jag var ute med Max så halkade jag och ramlade. Typ 100 år sedan jag halkade och ramlade. men iaf, jag ramlade så pass att, hör och häpna, mina byxor gick sönder och jag fick skrapsår på knät som började blöda..Aj aj aj! Men men, byxorna är gamla så det är väl inte så konstigt..=)

Idag har vi varit på en tripp till Strängnes, till varuhuset Karlsson. Jag kan rekomendera att åka dit, billigt och ett fullproppat varuhus! Jag handlade ganska friskt,men ja, man måste få skämma bort sig ibland. Även om jag skämde bort mig själv i torsdags på Panduro, men men..=) Jag tycker om att handla. Jag köpte bla en grep som jag ska ta till Stenby, 49 kr kostade den och det kan klubben ha råd med tycker jag. Då slipper man höra H klaga om att de som har går sönder och de kostar minsann 200 kr styck! Undrar var hon köper alla grejer? Kanske inte så konstigt om klubben snart är bankrutt om H ska fortsätta att hålla i pengarna och handla på sina svindyra ställen....??

Nåja. Ikväll är det film som gäller igen. Natt på museet var jättebra! =) Rekommenderas, Underworld, ja jo, den är väl oxå bra..har lite svårt med sådana filmer,men men, jag tittade på hela iaf! Max favorit var iaf Natt på museet, när jag stängde av filmen och satte på tv:n igen så hoppade han ner från "sin" stol och satte sig nedanför soffan där jag satt. Sen tittade han på mig och så morrade han lite,pratade lite..Jag sa att filmen är ju slut och då skällde han som en liten..jag vet inte vad..=) Men när jag sa att filmen var slut en gång till, suckade han och så gick han o la sig på fårskinnet vid tv:n..=)
Så gullig så..

Nu ska jag snart äta!

Kramar!

Extrajobb!

Kategori: Jobb

Hej!
Jag har fått ett extrajobb! Nu får jag kalla mig observatör..=)
   Arbetet går ut på att observera olika butiker som man fått tilldelade, ser hur skyltfönstrena ser ut, är det bra belysning, hur är personalen osv. Ganska enkelt jobb, men det är betalt.=) Kul!!

Igår var jag i Stockholm. Handlade på Panduro. Måste ju köpa lite grejer nu när man har startat eget, hahaha!! Nej,men jag behövde endel. Sen hade jag ju fått rabattkort från Skaparklubben och då måste man ju köpa på sig lite..=)

Idag ska jag inte göra nånting, kanske träna med Maria i eftermiddag, jag får se. Men annars ska jag inte göra nånting, kanske sticka eller läsa, eller göra nåt smycke..men jag ska iaf inte åka nånstans idag. OM jag inte åker o tränar. Skulle behöva träna för ikväll tänkte jag se på film o käka onyttiga saker, haha..

Först ska jag se Natt på museet, lånade den av en på Stenby. Sen hade jag tänkt se Underworl:Evolution på tv. Om jag orkar..=)

Ha det så bra!

Kram

Brand

Kategori: Allmänt

Hej!
 Imorse så hörde jag på radion att det brann i Stadshotellet här i stan. Hemskt!! Det som skulle återinvigas nu på lördag, iaf klubb/pub delen. Säkert nån jävel som är avundsjuk för att det går så bra för Statt. En sån liten skit skulle sitta bakom lås o bom i en lång tid...



Men men. Vad har hänt sen sist?
Inget speciellt tror jag. Var och tränade på gym med Maria igår, och ja, idag har jag träningsvärk i armhålorna igen, och i ena höften..Kanske för att jag sprang i 20 minuter non-stop, så duktig jag är! =)
   Fick gosa med Vidar innan vi gick dit, han var så glad och snäll, och tittade på skid-VM.

Idag hade jag Stenby. Jag har pratat med den andra personen, och hon har sagt att hon kan ta onsdagarna nu, tills hon får ett jobb. Ja men jag är oxå arbetslös och jag kanske får jobb när som helst. Men får man ett jobb så får man ju inte börja dagen efter. Om de ringer til ex på måndagen så får jag ju inte börja på tisdagen, det är väldigt sällan sånt händer. Men hon kanske tror att hon är så attraktiv för arbetsmarknaden..Jag vet inte. Jag vill iaf inte ta onsdagarna nu framöver. Kan inte hon så får hon fixa det. Inte jag. Om det blir jag så ska jag ta upp det med H och fråga henne om hon vet vem som ska ta onsdagarna. Och då menar jag att H INTE ska ta onsdagarna. Men dit går vi inte och börjar diskutera.

Jag har iaf startat ett 4H-företag. Eller ja, jag har iaf anmält mig att ha det. Jag ska ha mina smycken som 4H-företag. Nu har jag ett litet "problem"..Vad ska jag kalla mitt företag? Det ska vara ett namn som jag kan använda efter 4H oxå..Några förslag? Jag har funderat på bara Mandarinkakan, men kanske är lite fel..Eller Adorn a dream hade jag för länge sen när jag började fundera på att göra smycken. Det betyder "smycka en dröm".. Vad tycker NI läsare?

Jag som har så många läsare till min blogg kan väl hjälpa mig! =)

Jag vet inte hur många läsare jag har..=)

Senare eller snart ska jag åka in till stan, arbetsförmedlingen igen. SUCK! Ska handla lite för idag ska jag göra iordning maten: Qinouasallad med baguette och kyckling...Första gången jag ska göra det..

Ha det bra!

Kramar

Nytt Smycke!

Kategori: Smycken



Detta är ett halsbandshänge. Det gröna är silverringar och gröna plastpärlor, löven är i tibetsilver. Kostand: 25:-.
Det andra hänget är silverringar, löv, blommor och fjäril i tibetsilver och glaspärlor i äkta tjeckiskt glas. Kostand: 30:-.
Som tidigare så står köparen för frakten, om vi inte ses på stan.=)
De andra smyckena är fortfarande till försäljning!


Så, nu till det vanliga bloggandet. Så fort det är centererat här så hänger sig det där. Går inte att ändra tillbaka..
Jag hoppas att bilderna funkar nu, har sett att några bilder har inte kunnat visas, vilket är mycket konstigt.
Men vad har hänt sen sist?
Igår, när jag var på en promenad med Max, så såg vi årets första svan! Antagligen var det en svan som föddes förra året för den var fortfarande ganska grå. Den simmande alldelles ensam i ån och ropade, efter en äkta hälft kanske? Det var ett ganska sorgset läte, så ensamt...
Var sur på mig själv för att jag inte hade kameran med mig.
På kvällen igår så var jag och Erika på bio, vi såg Mammut. Den var väl bra,men den hade inte någon mening.Eller vad man ska säga. Vad handlade den om egentligen?
Men men, alltid trevligt att gå på bio, och att träffa Erika utanför Stenby.
Idag har jag varit in till stan, bla till Röda korsets second hand butik. Där hittade jag ett par assnygga skor för 5:-!! Ja ni såg rätt, 5kr!! De köpte jag såklart..=)

Nu ska jag käka, fiskburgare, mums!

Kramar!

Huvudvärk.

Kategori: Allmänt

Hej!
Ett tag sen jag skrev,men jag har mått piss. Har haft huvudvärk i flera dagar och känner mig helt slut i kroppen,fast jag egentligen inte gjort något särskilt ansträngande.
Men jag har ändå gjort lite.sen i söndags. I måndags var jag på glasfusing igen. hade ingen särskilld inspiration, men det blev endel gjort iaf. Hoppas de blev bra. Det var i måndags som huvudvärken började ordentligt under dagen.

Tisdag, gjorde jag inte så mycket, bara styrelsemöte på Stenby vid 18.Långtråkigt.

Onsdag, djuren på Stenby. Mådde riktigt dåligt..

Idag har jag inte gjort så mycket. Skjutsade in mamma till badet. Sen har jag suttit här..Ja nu kommer mamma hem, hoppas hon har med sig något gott..=p

På tal om Stenby så har jag kommit fram till ett beslut som jag ska följa. Jag ska be någon annan ta mina onsdagsmornar. Jag har tappat lusten helt till Stenby, känner att det inte roligt längre. Ska ta ett tag och vara borta från Stenby, iaf med djuren och bestämda dagar. Nu åker ju jag dit bara för att jag MÅSTE. Har inte jag någon dag som jag måste åka dit så kanske det känns lite bättre. Om ett tag. Har en fundering på vem som skulle kunna ta min dag, en som minsann oxå är arbetslös..

Blev ett kort inlägg, men jag känner mig som en degklump i hjärnan och ibland så skriver jag en massa knäppt när jag har såhär ont i huvudet.

Kramar

15/2-09

Kategori: Allmänt

Hej!
Igår var det då alla hjärtans dag. En dag som alla andra, vill inte gå igenom mina upplevelser med alla hjärtans dag, det orkar jag inte. Men igår satt jag då på bokloppisen på Stadsbiblioteket här i stan. Sålde ganska mycket, fick ihop runt 455 kr iaf. Men en sak är jag så förvånad över. Jag hade priser på mellan 10-30, de flesta var mellan 10-20kr, men vissa var dyrare. Men folk verkar tro att allt ska kosta typ 1kr eller helst ska de få betalt för att ta emot något..Som en tant tex. Hon ville ha en av mina engelskaböcker, som var dyrare, 50-70 kr. Hon tog en sa: vad ska du ha för den? och så tittade hon på min skylt som jag hade gjort där det stog" Från 10 kr /st", jaha, 10 kr sa hon..Nej nej nej sa jag den där vill jag ha 70 kr för, det står FRÅN 10 kr.. Jaha nej då vill jag inte ha den sa hon och rynkade på näsan...Nehe, slipp då tänkte jag, dem där skänker jag inte bort.
Skylten tog jag sen bort, när folk inte fattar vad FRÅN betyder, då är det ingen ide att ha den kvar..

Men vad tänker folk med egentligen? Jag var ändå billig, jag gick runt och tittade i de andras lådor, och det var en som ville ha 25spänn för en Pettson och Findus bok!! Jag hade satt 10 kr på den..Typ..Jag har billiga priser för att jag vill bli av med böckerna, inte för att tjäna storkovan. Sen att jag fick ihop 450 spänn är ju bara ett plus..=)

Nåja. En dag utan Stenby..men idag var jag där igen. Nu börjar min tomte likna en tomte..Är väl "klar" men har inte tagit kort på den, för den kan inte stå själv än.Så jag måste arbeta lite till med den. Men nästa vecka kommer garanterat en bild!

Stenby ja, suck..Åkt dit i skytteltrafik den här veckan..Fy fan säger jag bara! Jag vill inte prata om Stenby nu..

Ikväll blir det väl tv:n igen. Sticka lite mer på min halsduk..=)

Jaja, detta var allt från mig!

Kramar!


Min nåldyna, lite suddig,men man ser ju ändå.



Mitt bord på loppisen.

Fredag!!

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag!!

Ikväll ska jag öppna en chipspåse och se på någon film. Vad för film vet jag inte,men jag ska göra det iaf! Sen måste jag göra lite skyltar tills imorgon för då ska jag på bokloppis på biblioteket! Jag hoppas att jag får mycket sålt, helst allt..=) Så jag kan få lite plus på banken..=)

Idag var jag ut till Stenby igen, men nu var det bara jag och Sanna som hade möte tack och lov. Det gick smidigt, inga disskussioner, jag och Sanna verkar vara på samma våglängd så att säga. Vi bestämde även vad vi skulle göra på vår pysselaktivitet. Känns bra nu, hoppas vi får in några anmälningar bara.

Ska betala räkningar nu, tänker inte gå igenom vad som hände på mötet igår,men jag var mycket besviken och irriterad...Så mycket kan jag säga.

Men äntligen är det fredag!!

Kramar!

Stenby.

Kategori: Allmänt

Hej!
Var ute på Stenby imorse igen. Gick upp klockan 5 för att kunna åka dit så tidigt som möjligt och jag var där ca 6.45.. Skyndade mig, mockade inte något...Kom hem ca 8.30. Sen ska jag dit ikväll igen för att vara på ett ekonomi möte, hoppas det går bra..Jag har endel jag ska ta upp iaf, saker som vi faktist måste ta ställning till.

Imorgon ska jag dit igen, men då ska jag ha ett möte med Sanna, tänker inte ta djuren 3 dar i rad!! Nån måtta får det faktist vara, bara för att jag är arbetslös så kanske inte jag vill vara ute på Stenby hela jävla tiden. Ursäkta svordomen,men jag blir så trött ibland. Skulle arbetsförmedlingen veta att jag är mycket ute på Stenby så skulle de nog inte vara så särskillt glada, för de tycker ju att jag ska vara hemma och söka jobb hela tiden. Men men.

Igår kväll när jag kände mig som en stor degklump och tänkte att nej jag VILL inte ta djuren imorgon igen, alltså idag så kom jag o tänka på en sak som hände när jag gick på högskolan..Mot slutet av kursen hade vi jättemycket att göra, och då menar jag verkligen jättemycket att göra. Jag ringde till H och sa att jag inte skulle kunna ta mina fredagar framöver, nu kanske det bara gällde 3 gånger eller så. Men hon blev så jävla förbannad och sa minsann att det är fler än jag som har mycket att göra och om jag ville att hon skulle ta mina mornar så skulle hon minsann ta 200 spänn för det, ur klubbkassan. För hon tänkte ju minsann inte ta någon annans dag utan ersättning!!

Tänk om jag skulle säga så?

Nu kom hon i söndags och bara sa:
 Karin vad gör du på torsdag? Hon vet ju att jag inte har något jobb så jag sa,
ja inget antar jag.
Nej,vad bra. Kan inte du ta min morgon för jag ska på kurs.?? 
Suck, jo det kan jag väl.
Bra!

Ca 10 min senare satt vi ju då i mötet och H tog upp mornar,pengar och självfallet henne själv:

Ja, som det är nu så har inte jag råd att åka hit! Jag åker hit 5-6 dagar i veckan..(Stämmer inte alls) Och det kostar alltså 120 spänn för mig att ta mig till o från Stenby. 

Sen räcknade hon upp hur ofta hon och L åkte till Stenby....Ja förra veckan var det...5 eller 6 gånger..Ja ok, det är väldigt tråkigt att hon måste åka dit så ofta. MEN, som min pappa sa: Hon har ju huvudansvaret då ska hon väl vara där?
Precis.

Skulle jag klaga då skulle det bli ett jävla hallå. Jag har då varit på Stenby igår, idag, ikväll, imorgon, på söndag. Det blir 5 vänder för mig oxå minsann! 

H är djuransvarig, verkar tro att det bara är hon som vet och kan allt här i världen, och att vi andra bara är hennes små...slavar? nej, men hennes...åh vad heter det?  Sådana här små nickedockor? Heter det så? Hon styr över oss med järnhand..=/ Känns det som iaf.. 

Men nu har jag frångott mitt huvudprat.

När jag ville ha hjälp med att slippa ta mornarna 3 fredagar framöver, då klagade hon och skulle minsann ta betalt. Nu var det inte så att just HON skulle ta alla fredagar, det finns dem som bor typ 100 meter från Stenby men aldrig tar djuren. Men när hon inte kan, då ska vi andra, den som står närmast, bara tacka och ta emot: Ja men viiiiiiiisst kära H, visst vill jag ta din morgon. Jag ÄLSKAR att ta mornarna och släppa ut djuren, och mocka..(ironi). Jag kan ta en eller två mornar, om jag själv får bestämma vilka!

Sen ja, jag kan ta flera,men känner jag att jag inte orkar eller inte vill, då vill jag inte bli påtvingad en dag, för då mår jag sämre och djuren känner att jag är stressad och irriterad. Nu undrar ni säkert varför säger hon inte nej då?

Jo, jag har gjort det förut, men ni känner inte den här personen. Säger man nej, då blir hon sur och så gör hon allt, och jag menar allt för att jag ska få dåligt samvete. Hon tar bla upp att hon har så långt att åka, hon vill sova en morgon, alla andra har jobb och sådant att tänka på..Ja jag vet hur det går till..Det är en person som man inte vill hamna på kant med..

Har dock börjat inse att hon är ganska så feg och mesig innerst inne. Men nu vet hon hur hon ska få oss alla andra dit hon vill..Ja men kan nästan säga att vi är rädda för henne. Så ska det inte vara i en demokratisk klubb, men när det är en person som gör precis som hon vill utan att fråga styrelsen, hon ser det som sin egen gård, då är det fan inte roligt.

Jag har funderat förut på att hoppa av, och jag funderar på det igen nu. Jag har betalat medlemsavgiften, men jag kan ju vara medlem utan att ta gården. Det finns många som gör så i vår klubb. Nu får jag dåligt samvete igen,. I och med att jag slutar så får alla andra mer att göra, men om jag känner att det tär på mig, innifrån och ut?? Ska jag bara härda ut och hoppas att det går över, eller ska jag göra vad jag känner är bäst för MIG själv?

Måste börja tänka mer på mig själv och inte så mycket på vad andra känner...

Väldigt personligt inlägg blev det och jag hoppas och ber för att ingen som känner de som jag pratar om skvallrar för H och L...Får nog ta bort detta inlägg efter ett tag..

Jag orkar snart inte mer. Jag tog mina 3 fredagar ändå. Man vill ju inte att klubbkassan ska blir lidande, vilket den är nu oxå men men....

Babysim!

Kategori: Allmänt

Hej!
Igår gick jag och Max en långlång promenad, 1 ½ timme var vi ute och gick..=) Solen sken och jag blev riktigt svettig faktist..=) Men det var skönt.
Bilder från Promenaden:

 



Idag har jag ont i halsen, inte mycket men liiiite...Skulle egentligen varit ut till Stenby idag,men jag ORKADE inte. Ska dit imorgon,torsdag och fredag...=/ Suck, tycker det är ganska tråkigt nu..Bara jobb jobb jobb..

Var på Babysim med Rebecka och Vidar. Vidar tyckte det var jätteroligt idag, till skillnad från första gången, då han gallskrek och tyckte livet var jättehemskt..Men idag var det roligt..=)

Lille Vidar fyllde 5 månader igår. Tänk att tiden går så fort så fort. Igår var jag ju även på glasfusingen, igår hade jag ingen som helst inspiration..Gjorde 4 st..Men förra veckan gjorde jag en massa glasgrejer=) Vissa ska jag använda till halsband.

Ikväll är det väl tv:n som gäller. Måste kurera mig lite, sitta och sticka med Max sovandes i stolen..Han börjar bli bortskämd nu med att få följa med upp på övervåningen och sitta med mig. Men hellre har jag honom här uppe hos mig, än att han kanske får vara ensam i hallen. Då gör det inget att han är här uppe. =)

Imorgon är det Stenby som gäller igen, ska ev vara kvar och tova lite till söndag så jag kan göra klart min gårdstomte, för på söndag kommer alla vilja tova samtidigt..Bra att ha det överstökat. Är det någon föressten som skulle kunna komma ut och hjälpa oss med att spinna garn?? Eller känner du någon som vet så hör av dig till mig!

Men jag får se hur det blir imorgon.Men det skulle vara bra att vara kvar en liten stund. Det tar inte mer än 30 min eller så att göra iordning så att det är färdigtovat..Så ja, jo, men jag ska nog stanna kvar en stund imorgon iaf.

Avslutar med lite bilder:



Glasfusingkonstverken.


Max ser ut som en kines, sittandes i "sin" stol.


En glad Vidar på sin 5månaders födelsedag! Man ser smilet titta fram bakom nappen..=)


 
Maria och Vidar.

Tjing på er alla!!

Melodifestivalen.

Kategori: Allmänt

Hej.
Igår var det då premiär av Melodifestivalen. Jag inte något stort fan av detta..spektakel, tycker att det var bättre förr, faktist. Då var det okända personer som fick visa att de kunde sjunga och skriva egna låtar. Visst var det roligt när det kom en "känd" som sjöng också,men det är ju inte alls som det är nu!
Nu "sjunger" alla till inspelade låtar. De sjunger ju säkert inte på riktigt heller, de mimar bara..Ok, hon..Ugglas eller vad hon nu heter kanske sjöng på riktigt för det var väldigt falskt..usch, hujedamej.

Jag vet inte heller om man kan kalla det för sjunga det de gör..Det är mest skrik och jämmer..Många låtar har, inte helt samma,men väldigt lika melodier som låtar som har vunnit förut. Varför? Tror de att vi ska rösta på dem då bara för att den andra låten vann ju en gång i tiden..??

Nej, lägg ner Melodifestivalen, Sverige har ju ändå inte kommit på pallplats på jag vet inte hur länge. Det har bara blivit rotmos av allt. Tidningarna tycker om Melodifestivalen, för varje dag kan de fylla 3-6 sidor om vad som har hänt under repetitionerna: Oj, hon har skadat lilltån, kan hon uppträda? Han har haft lite snor i näsan, kommer han kunna uppträda?? Men jag säger bara: Snälla nån!!

Sen 2-3 dagar senare så står de på scenen och svenska folket sitter som bänkade för att hon har ju ont i lilltån så hon kanske inte kan uppträda,men..När det är hennes tur ja då skrider hon in som en brud i kyrkan och dansar och hej å hå..Nehe, det var ju inte så farligt..Dagen efter så står det åter om lilltåbruden i tidningen att hon hade så ont och fick äta värktabletter....SUCK!!

Jag kollade inte ens på Melodifestivalen igår, jag hörde endel när vi satt och åt räkor...Det räckte.

Lägg ner Melodifestivalen, eller ta in okända personer och ha det bara EN gång, inte under 6 månader!



Vad har hänt idag då?

Ullkurs på Stenby, vi alla började göra gårdstomtar och de ser ut att bli väldigt fina, bild kommer senare..Efter det så hade jag ett litet minimöte med en grupp som ska se över aktiviteterna. Men, nja, så mycket prat om det var det väl egentligen inte. "Hon" ville bara få oss andra att ta fler aktiviteter, komma på egna aktiviteter som vi ska ha med barnen. Jag och Sanna ska starta en pysselgrupp v.9 på tisdagen. Så är du intresserad av att ha ditt barn, eller du själv så är du välkommen att höra av dig till mig. 8 veckor ska vi hålla på, en gång i veckan, men sen sa jag att det kanske inte blir fler gånger...Jag gillar inte att ha aktiviteter..

Imorgon så ska jag ta en långpromenad med Max, få bort lite av träningsvärken på insidan av låret. På eftermiddan ska vi åka till Maria, Rebecka och Vidar, för Vidar fyller hela 5 månader. Tänk vad tiden går fort. Efter det så är det glasfusing som gäller för mig. Ska bli intressant att se hur de blev, de som jag gjorde förra veckan..=) Hoppas de blev bra!

Nu ska jag se på tv och käka lite godis. På helgerna tycker jag att det är OK att vara onyttig, men inte under vardagarna, och det ska jag försöka börja med..=o)

Ha det så bra, och snälla, bli inte arga bara för att jag inte gillar Melodifestivalen! =)

Kram

Karin

En äkta vän står aldrig i vägen för dig, om du inte råkar vara på väg nedåt.
Arnold Glasgow

Snögubbe!

Kategori: Allmänt

Hej!
Idag hade det snöat! Roligt! Jag och Max byggde snögubbe när vi var ute, eller ja, det var jag som byggde medan Max lekta runt i snön eller tittade på..=) Han tänkte pinka på den,men det hann han inte för jag tog bort honom då..=)
Men det är inte lätt att vara hund nu när det är snö. Det är jätteroligt att busa i snön,men man får ju sådana hemska snökokor som inte går bort så lätt.
Men men.

Jag var ju och tränade i tisdags. Det var lite ovant, som tur var så var det inte så många männsikor där som kunde se hur mitt fett dallrade och hur svettig jag var.Men jag var ganska stolt över mig själv, för jag sprang på en maskin i 20 min utan att stanna, förutom att ta upp vattenflaskan då..Sen gick jag 10 min på löpbandet, i ganska snbb fart.
Har dock inte så väldigt mycket träningsvärk,lite vid armhålorna typ, men det var ju ganska väntat så otränad som jag är. Ska iaf gå dit imorrn med, Maria skulle dit vid 9.30..Väldigt tidigt,men kan vara skönt att gymma då oxå.

Igår var jag först på Stenby. Skulle egentligen varit kvar och hållt Erika sällskap när hon kom,men jag mådde inte bra när jag kom hem och hade duschat..Håller kanske på att bli förkyld..

På kvällen åkte jag och mamma till Nystvindan i Nyfors. Där får man sticka och brodera. det är en affär,men på kvällarna har de som en syjunta. Jag ska lära mig att sticka, och det gick ganska bra igår. Förutom att mamma la upp 25 maskor, men jag lyckades öka maskantalet, men nu har jag hållt mig på 28 maskor ganska länge. Jag hoppas att det inte syns på halsduken jag stickar. Bild kommer senare.

Idag, ja snögubbebyggande, men sen tänker jag inte göra ett smack till idag.Jag känner mig lite hängig och om jag ska träna imorrn så måste jag må bra.
Nu ska jag sticka lite på min halsduk!

Kramar!


Max brevid vår snögubbe,med hatt!



Snögubben

Hjärtat i halsgropen!

Kategori: Allmänt

Hej!
Vad ska jag nu skriva? Hade fått en kommentar om mitt inlägg om soc, och som jag förutspått så kom det, inte ilsken men en kommentar om mitt synsätt angående soc. Jag orkar inte förklara mig för någon om vad jag har skrivit och inte skrivit. Jag gillar inte soc för att många utnyttjar den fel, så det så!
Dessutom tycker jag att det är sorgligt att folk som man såg som "vänner" förut, slutar att prata med en, men sen när man säger något på ens egna blogg som de inte gillar då jäklar, då blir det fyr i skutan!
Men nu lämnar jag det, tar ett djupt andetag och går vidare....



Så.

Igår var jag på kurs igen, glasfusing, och igår kändes det bättre. Jag gjorde hela 8 st glassaker som man kan använda till halsband, vilket jag ska göra. Beroende på hur de ser ut vill säga!!
Men jo! Jag måste ju berätta om när jag satte hjärtat i halsgropen igår! Jag var på väg hem efter kursen, hon var väl vid 21.15 och jag åkte lagligt genom stan=)
När jag stannade vid korsningen, torget höger, nyfors vänster.. Så är det nån jäkel framför mig som antingen var färgblind eller satt och sov, för han åkte inte iväg när det väl blev grönt. Lite smått irriterad satt jag och svor för mig själv och tillslut la jag till ett kort men ilsket TUT! Han kör iväg.
Jag såg att det var bilar bakom mig,men eftersom min bil inte har någon bra fläkt så var det fortfarande imma på bakrutan. 30-35 fram till skylten innan bron, gasade..Kom fram till den färgblinde alt sovande föraren i bilen framför..Svär lite till att han ska öka hastigheten,han verkar höra för han ökar ganska så kraftigt för att sedan tvärnita, och svänga in till höger mot nyfors. Utan att blinka!!
Jag tvärbromsar, svär igen, oj oj oj, jag kommer inte komma till himlen, men så blir det när man är trött och har migrän..Men men åter till gårdagen.
Jag kör vidare..Precis vid skolan, efter videoaffären, så börjar det blinkas blått bakom mig! Fan! POLISEN!! Shit tänker jag, vad har jag nu gjort?`Går igenom allt som hänt i ultrarapid och kommer fram till att nej, jag gjorde minsann inget fel, om nu inte polisen kunde höra vad jag sa för mig själv!
Svänger in på busshållsplatsen och ber till någon som skulle kunna tänkas lyssna att polisen inte gör detsamma...*hjärtat bankar*

Men...Polisen kör vidare, ganska fort..Stänger av blåljusen och kör vidare. Aha! Tänkte jag, han tyckte nog att det gick för långsamt att köra bakom mig och den andra bilen..Phu, andades ut och körde vidare...

Men läskigt! Tänk att bli stoppad av polisen! usch usch..Men jag kör på lagligt, blinkar i rondellerna, när jag svänger osv, så polisen har inget att stoppa mig för..=)

Ikväll eller nja, i eftermiddag ska jag gå på gym för första gången. Jag hoppas att det INTE är någon snygg körskollärare där, har hört att han brukar vara där nämligen. Men men, gillar jag det, att gymma alltså, så ska jag fortsätta, om inte så köper jag väl ett kort på Gympozz och tränar ihop med Erika. Så får vi flaxa med armarna tillsammans! =D

Ja, vad ska jag nu skriva? Ska väl klä på mig mina vanliga kläder och gå ut på en promenad med lille Max. Ja jag sitter i min tshirt och pyjamasbyxor fortfarande, men det skadar ingen!

Har skickat ansökt om jobb på 2 olika ställen nu, håller på med en 3:e..

Nu ska jag sluta för idag!

Kramar!

 
Detta är mina 2 första alster, som inte ska användas till något.Är en bubbla på det blåa, som egentligen inte skulle vara där, men som hamnade mitt i min "droppe", fint..


Jag rider på en het Greta!

Avslutar med en bild på söte Zorro!

Stenby hela helgen.

Kategori: Allmänt

Hej!
Vad har då hänt sen sist?
I lördags var det styrelsemöte på Stenby. Från 12 till 16..Usch och fy..Vi hade nog varit klara liiite tidigare om det inte skulle varit rökpauser 2 gånger..=) Haha!! Nej,men det är så onödigt med rökning, usch!
Men men, jag sitter med i 2 grupper nu, en som ska se över ekonomin och en som ska se över aktiviteterna. Jag anmälde mig frivilligt till båda, för jag tänkte som så att det är bäst att sitta med i dem för att allt ska gå rätt till.=) Sen så får jag mer att säga till om, jag har stora förhoppningar och ideer för den här gården. Om nu bara en kunde sluta att motarbeta allt! Men därför sitter jag med i grupperna..

Igår söndag var jag på Stenby igen. Först på morgonen tillsammans med Erika, tog djuren, red lite. Sen hade vi då ullkursen. Vi började med att göra nåldynor. Sen ska jag försöka göra tofflor eller en gårdstomte, men tofflorna har jag större användning för..=)

Det går fortfarande att anmäla sig till ullkursen!

Idag åkte jag in en snabbis till stan. Först till arbetsförmedlingen för att få en lapp påskriven, sen gick jag till olika låssmeder, måste få en extra nyckel till bilen. Men ingen kunde fixa det. Köpte ett nytt linne på Indiska för halva reapriset, och en bok på Akademibokhandeln. Är så längesen jag gick på stan och handlade! Men det är bra för då sparar jag pengarna.

Ikväll ska jag in till munktell, går en kurs i fglasfusing. Jag började förra veckan,men då hade jag ingen inspiration alls!! Hoppas jag har det ikväll..Ska iaf göra enkla glassmycken, som jag kan använda i halsband..=) Kommer kanske bilder på det senare.

Nej nu ska jag se om det finns bilder på glassmycken som jag kan få inspiration ifrån!

Kramar!