mandarinkakan

Dimma

Kategori: Allmänt

Dimman ligger tjock utanför fönstret idag, usch jag vill bara gå och lägga mig i sängen.

Jag är fortfarande sjuk, hostar och nyser hela tiden, men jag ska till skolan idag ändå, vi har en extrainstatt lektion ieftermiddag. Ska svänga förbi Billiga Nisses och handla lite porslinstomtar som jag ska måla..Vilket påminner mig om att jag fortfarande inte har visat er mina saker som jag har målat..Suck, det får bli nån annan dag...

Hej då!

Avklarad tenta

Kategori: Allmänt

Hej!
Kom nyss hem från Västerås och tentan i formlära(grammatik). Nästan alla var klara efter 45 min, så även jag, även om jag satt och var arg över att jag fått hjärnsläpp på vissa saker. Jag hoppas och tror att det blev en godkänd tenta, mer kan man inte hoppas på.

Men men nu är den här tentan avklarad och nu är det bara att fokusera på fonetiktentan som går av stapeln nästa torsdag. Den kommer bli svår, så jag hoppas att den blir godkänd!! =/

Nåja, nu ska jag bara ta det lugnt och så får jag börja med fonetiken imorgon, eller på fredag blir det nog, imorgon hinner jag inte.

Kramar

Tenta stress

Kategori: Allmänt

Hej!
Ja som ni säkert vet så går jag på spanska 1. På onsdag har vi första tentan och jag har inte pluggat!!

Jag vet inte varför men det är väl för att vi inte har gått igenom något av det vi ska kunna till tentan på lektionerna, ja ok, sista lektionen gick vi igenom imperfekt och preteritum, lite...Så nu har jag lite ångest.

Å ena sidan så känns det som om jag kan det, jag behöver bara fräscha upp minnet, men å andra sidan så känns den här tentan mycket svårare och mer "djupgående" med alla diftongerande verb och så, sånt som vi inte har gått igenom!!

Åhhh!! Snälla nån jag vill klara mig på den här tentan!!