mandarinkakan

Saker i görningen

Kategori: Smycken

Hej!
Ja det händer faktist lite saker här på smyckessidan. Men inga nya smycken är klara än, tyvärr. Usch jag MÅSTE ta lite bilder och lägga ut, bloggen blir ju så tråkig utan bilder.

Men men, nyheter kommer att komma till smyckeskategorin, så håll utkik efter den 17 februari!! Varför just den 17 februari? För då är det Syfestivalen och då ska jag köpa hem de få delarna som jag behöver till nyheterna. Den här gången ska jag inte köpa så mycket pärlor utan har mest tänkt att sitta på de olika workshoparna som finns..Men ja, några saker ska jag köpa, dock inga pärlor..Jag MÅSTE lägga band på mig där.

Men som sagt, håll ut, och efter den 17:e februari, kanske den 19 eller 20:e februari så kommer det komma upp lite nytt=)

Kramar till er alla!

Karin Design





Snö

Kategori: Allmänt

Jag ser det snöar jag ser det snöar det var väl roligt hurra!

Nu blir det vinter nu blir det vinter som vi har längtat hurra!

Bara 2 månader sen, men nu är den här..

19 januari 2012

Kategori: Allmänt

Hej!

Idag är det dagen efter grammatiktentan och jag känner mig sådär måste jag säga. Jag har ingen som helst aning om hur det har gått på tentan men jag hoppas på att få se ett stor G i resultatet.

Idag har jag inte gjort ett smack, letat lite virkbeskrivningar och jag har hittat en sida som jag redan älskar. En engelsk sida där man ska vara medlem för att få ta del av alla gratis mönster som finns. Men jag har bestämt mig nu för att först och främst göra klart babyfilten som jag håller på med. Det tar sin lilla tid men det är inte så väldigt många rutor kvar att virka. Jag har ju redan gjort halva delen och just nu håller jag på med andra halvan.

Bilder får jag ta sen när jag har lust..=)

Ha det så bra alla där ute!

16 januari 2012

Kategori: Allmänt

Hej!
Nu är det bara 2 dagar kvar till omtentan i spansk grammatik, jag bara måste klara den, annars vet jag inte vad jag gör!

Ska börja göra uppgifter från boken snart, idag blir det nog inte så mycket, för idag ska jag sitta värd på Gympozz,men det är klart, ett par övningar hinner jag nog med.

Igår när jag var ute med Max så halkade jag på en isfylld stig, som tur var var jag i skogen så ingen såg mig, men ändå, ena skinkan och handen/armen gör skitont idag, särskillt armen..Men men, det går nog över snart.

Nu ska jag nog kolla igenom spanskan och boken.

Hej då!