mandarinkakan

Forts. Facebook

Kategori: Allmänt

Hej igen! Nu har jag försökt komma in på Facebook i ungefär 4 timmar, utan resultat!

Kom in till startsidan för ett antal timmar sen, men inte längre..Nu står det:

Oops! This link appears broken.

DNS error occurred. Server cannot be found.


Så jäkla irriterande!! Jag som hade en del att göra där!!!

GRRR!

Söndag

Kategori: Allmänt

Hej!

Eller god morgon kanske jag skulle säga?  Kunde inte sova så länge idag efter frukosten eftersom jag hade "myror i benen", vilket är mycket obehagligt och det gör faktist ont i bland.

Men men, tänkte då att jag skulle sätta mig vid Facebook en liten stund och medan jag städade så skulle jag ha det igång..Sagt och gjort, datorn sätts på och jag klickar i facebook.com, och vad kommer upp??

Sidan kan inte visas och sidan finns inte!! What?? Vad är det som har hänt?? Jag som hade så viktiga saker att göra på facebook.. =)

Jag hoppas det kommer igång igen snart!!

Igår tänkte jag börja virka på en matta, men jag kom inte så långt för jag fattade inget ett smack av beskrivningen. Så imorgon tänkte jag åka in till Nystvindan eller vad den nu heter, stick och garnaffären i Nyfors iaf. Hon brukar kunna hjälpa till om man inte fattar nåt..=)

Nästa vecka börjar även porslinsmålningen, vilket påminner mig om att jag fortfarande inte har visat er min tavla med en tiger som jag gjorde i våras...Hmm..Kanske dags att ta en bild på den snart?
Men iaf, jag har en till stor kakelplatta som jag tänkte måla en kolibri på, en kolibri som håller på och äter nektar från en blomma. Har hittat en fin bild som jag tänkte ha..Men skulle iofs behöva göra den lite större..

Ja...Vad mer?

Nä, jag får väl ta och dammsuga nu, och sen hoppas jag att facebook funkar!!

*håller en tumme*

Armband

Kategori: Armband



Dessa armband är gjorde så de ser ut som blommor i olika färger. Det är ca 9 blommor för ett armband och snart, när jag får inspiration, så ska jag göra fotlänkar i samma stil. Det kommer bli så snyggt!

Kostnad: 40:- (+ frakt om du bor utanför Eskilstuna.)

KarinDesign

Hör av er om ni är intresserade!

Droppar, örhängen

Kategori: Örhängen



Detta örhängespar är blå droppar. Ser nästan ut som tårar. Men de är väldigt fina!

Kostnad: 50:-/paret + frakt om du bor utanför Eskilstuna.

Lämna en liten kommentar så hör jag av mig!

KarinDesign

4H-dagen

Kategori: Allmänt

Hej!
4H-dagen idag var ingen höjdare. Det spöregnade i stort sett hela tiden, det höll uppe ca 15 efter att dagen börjat kl 10...Inte roligt alls. Jag plockade ihop och var hemma vid 14.
Fick en del svamp sålt dock och tur var det för annars hade jag blivit lite sur över att snabbrensningen som jag gjorde igår varit förgäves!

Hahahaha!! Lite plutt är jag idag ja...=) Kanske beror på en sprängande huvudvärk också?

Nu är det väl ingen marknad fram till julmarknaden som vi ändå bestämde att vi skulle ha den första advent. Jag hoppas det blir av för förra året tyckte jag att det var en höjdare. Mysfaktorn var på max förra året och jag hoppas att besökarna kommer ihåg det och att de längtar till julmarknaderna på Stenby Gård. Bestämmer vi verkligen att vi ska ha julmarknaden så ska jag ringa runt till dem som jag vet pysslar och säljer, och så hoppas jag att de vill stå så att det blir ännu fler besökare och ännu fler utställare..=)

Jag har en hel del ideér för nästa julmarknad också, så jag VILL att det ska bli julmarknad!!!

För NI kommer väl om det blir julmarknad på Stenby??

Ha det så bra!

Auktion 12/9-10

Kategori: Allmänt

Hej!
Dagen spenderades på en auktion i Julita. Där köpte jag:

1. Ljusstake
2. Kyckling som man ska ha ägg i, med tillhörande äggkoppar
3. Strasshalsband, ropade 100 kr direkt, och jag fick det för det, jättefint!
4. Var spekulant på några kartonger med garner, vävgarner. Det fanns bla 2 kartonger som var extra intressanta, de var fulla med trikågarn. Var en tant som köpte alla 6 kartongerna och efteråt så frågade jag henne om jag fick köpa en kartong för 20 kr och det fick jag! =)

Så den här gången är jag riktigt riktigt nöjd.

Men när ska jag få tid till att virka mattor av garnet?

Jag hade iaf tänkt göra det till julmarknaden på Stenby, OM det nu blir någon iår, det vet jag inte..=/

Ja det var allt.

Hej svejs!

Rosenforsparkens dag!

Kategori: Allmänt

Hej!
Idag har jag stått och sålt mina smycken i Rosenforsparken här i Skogstorp. Jag sålde 3 smycken till en summa av 330:-. Inte så illa, men det kunde gått mycket bättre tycker jag..=)

Har börjat läsa spanska på högskolan i Västerås, och det är kul tycker jag! Jag hoppas jag får åka till Spanien eller ett spansktalande land och öva sen bara..Kanske ska läsa spanska del 2 i Spanien?

Nej det var väl inget mer..

Ha det så bra!