mandarinkakan

Nästa marknad

Kategori: Smycken

NÄSTA MARKNAD SOM JAG KOMMER ATT VARA PÅ OCH SÄLJA MINA SMYCKEN ÄR:

TORSHÄLLA DEN 4 DECEMBER MELLAN KLOCKAN 10-16!

KOM DIT, DET KOMMER FINNAS NYHETER!

18 november 2011

Kategori: Allmänt

Fredag idag.

Grått och trist väder ute. + 8 grader ute just nu, ingen snö på väg..När kommer vintern??


Den här veckan har väl inte hänt nåt speciellt..Eller jo, jag fick ju besked om att jag inte kom in på utbildningen i Dingle som jag ville gå så jättemycket!!

Blev och är väl fortfarande ganska ledsen för det, för det hade kunnat ledat till jobb, men kommunen har inte råd att ge mig det. Nej jag ska fortsätta att gå här hemma och söka jobb som jag aldrig får, jag kommer bo hemma hos mamma och pappa tills det växer mossa på mig.

Jag vill ha jobb!!

Är det ingen som vet något ledigt jobb som skulle passa mig?



Nåt annat som har hänt är att jag faktist har anmält mig till en julmarknad iår. Först trodde jag att det inte skulle bli någon julmarknad iår eftersom jag åker till Gotland över 1:a advent, då alla julmarknader i hela stan ska vara tydligen..

Men en julmarknad ska jag stå på iallafall, och nej det är inte på Stenby 4H, utan i Torshälla. Jag får till och med stå gratis så då gör det ju inget om jag inte får något sålt. Det ska bli roligt, hoppas det kommer mycket folk bara.

Och eftersom jag har anmält mig till en julmarknad har jag fått liiiiiiiiiiite inspiration till att göra smycken. Har gjort ringar som blir superfina, bilder kommer väl snart..Usch jag tycker det är sååå tråkigt att fota mina smycken. Bilderna blir inte så bra och det ser inte ut som jag vill..

Dessutom har jag gjort en hemlig sak till ett födelsedagsbarn som fyller år snart, jag hoppas det blir uppskattat, tycker hon inte om det så tar jag gärna det själv, för det finns i bara ett enda exemplar..



Imorgon kväll ska jag faktist på något riktigt spännande, eller jag vet inte om det är spännande för jag har aldrig varit på något sådant förut. Nämligen en modeshow, där 3-rättersmiddag ingår, modevisning, make-up tips mm och kvällen avslutas med en Goodiebag.

Jag lovar att ta lite bilder från den kvällen. Jag hoppas SÅÅÅ att det blir lyckat.




Ikväll har jag klippt en trollunge här hemma, och tro´t eller ej men Max kom faktist fram ur allt hår från trollungen!! Tänk att Max gömde sig där...Max fick sig ett bad också och nu ligger han och myser i sin stol och ska snart få ett godisben att smaska på.

Nu ska jag se på tv, får se om det blir tv eller dvd, beror på om det finns något överhuvudtaget att se på på tv:n...

Adios amigos!

Min lilla gulleplutt.. <3

Shopping och deppighet

Kategori: Allmänt

Igår var det dags för Syfestivalen i Stockholm. Jag hade sagt innan att jag inte skulle handla så mycket pärlor och sånt, men när jag väl var där så...nja..jag kom hem med endel pärlor och annat fint. Nu måste jag bara få lite inspiration till att pyssla lite..Inte så lätt när man känner sig lite deppig också:

Jag fick nämligen U på fonetiktentan..Med 1 poäng!!! En ynka liten poäng till och jag hade varit överlycklig!! Men nu är det tvärtom, känner mig skitdålig, och ja...Vad gör jag om jag inte klarar omtentamen heller? Då hoppar jag av den delen.

Suck, omtentamen är redan nästa fredag!! Det var snabbt, men tur att jag redan anmält mig till den..Åhhh!! Måtte jag klara omtentamen!!

Ska skriva till läraren och fråga vad jag behöver plugga på lite extra till tentan..

Ha det så bra alla!