mandarinkakan

God morgon

Kategori: Allmänt

God morgon.
 
Natten har väl varit helt ok faktist. Max sov som en liten gris och har varit så duktig. Jag själv har väl sovit sisådär men det brukar ju vara så när man är på en ny plats och dessutom med en helt ny säng som känns jättehård!
 
Men annars har allt varit lugnt och skönt.
 
Ikväll ska jag sova hemma hos mamma och pappa igen, för att sedan sova här from fredag. Jag jobbar på fredag och då kan det ju vara skönt för Max att få vara hemma hos mamma o pappa. Nästa vecka ska jag jobba hela veckan, bara fredagen som är en ledig dag, och då kommer Max få följa med i bilen på morgonen och på eftermiddagen åker jag nog förbi mamma o pappa och lämna Max där..
 
Pusslande hit och dit, men det får man väl räkna med innan man har kommit in i rutinerna...
 
 
 

9 april 2014

Kategori: Allmänt

Hej alla bloggläsare!
 
Detta inlägg skriver jag från min egna lägenhet. Jag ska sova här för första gången inatt!
 
I dag har jag varit här nästan hela dagen och fixat och donat. Bland annat så har jag sytt om lite lakan så de passar min nya säng, jag har diskat, torkat hyllor, dammsugit köket och lagt på en matta i köket. Nu ser iaf köket hemtrevligt ut, resten av lägenheten är väl sisådär, jag ska dammsuga hela lägenheten imorgon förmiddag..
 
Soffa och tv saknas, men jag har en fåtölj och datorn, så ikväll ska jag och Max se Game of thrones, Father Brown och ev någon film.
 
Max ja, han är med såklart. Han är lite orolig och väldigt olydig men det är väl för att han är just orolig. Men på ett annat sätt så är han otroligt duktig också, han gnäller inte, skäller inte och han har ätit och druckit, och gjort det han ska göra ute när vi har varit på promenad. Så visst är han duktig också! =)
 
Nä, nu är det dags att vila och se på Game of Thrones!
 
Ha det så bra alla så återkommer jag imorrn om hur natten var både för mig och för Max!
 
 

10-åring

Kategori: Allmänt

Idag fyller min lille plutt hela 10 år!!
 
Tänk vad tiden går fort, hela 10 år sedan föddes han, min lille Max!
 
 
Idag så ska Max bli klippt och vi ska flytta en del grejer till den nya lägenheten. Max har varit inne i lägenheten och inspekterat och har väl halvt om halvt godkänt den!
 
Grattis på födelsedagen min lille plutt!!!