mandarinkakan

ARG

Kategori: Allmänt

´*****^^^^:½"#%&(/ vad jag blir arg på datorer och bloggen!!

Först: Tänkte jag vara duktig och rensa här på bilder,men det får man tydligen inte för då försvinner ju dom från bloggen...Jävla skit rent ut sagt!!!

2: Jaha, då får man väl ladda tillbaka de flesta, nej det går inte för då hänger sig hela datan!!

3: Tänkte visa en bildkavalkad av en massa olika bilder, men nej det går inte heller, då hänger sig hela skiten och allt stängs ner!! ARGH!!

4: Nu när jag äntligen laddat upp bilderna från kameran så kan man inte se bilderna..Ni vet de små bilderna som kommer upp...Bara vissa syns...Så jävla irriterande, då får man sitta och klicka och trycka på Förhandsvisa eller vad det nu heter, men det går ju inte när man ska ladda upp bilder på bloggen tex, ....Jag blir så trött på allt!!!

MARIA!! Nu får du berätta för mig vad det är för fel på datan!!

Jävla irriterande!

Halmkastare

Kategori: Allmänt

Hej!
Det var ett tag sen jag skrev,men det har väl inte hänt något speciellt..Idag har jag bla kastat halm i pissbrunnen...Det var jobbigt! Tänk att halm kan väga så mycket! Undrar om jag kommer få träningsvärk imorrn? Men det gör inget för jag är ledig imorgon...Nästa vecka är jag ledig på torsdag så då undrar jag om en viss Erika kanske skulle ha lust att gå på After Work med mig, eller bara gå ut och äta nåt gott..??Kunde väl vara trevligt?

Nåja, i fredags var vi på Bilbingo i Hälleforsnäs och jag vann 300 kr!!! Det var riktigt kul! Hörde av mamma idag att en av "grannarna" oxå var där och hon vann 5000! Det vill jag oxå vinna..Hoppas vi åker dit snart igen..=)

Ja nej, det har väl inte hänt så mycket mer..Ska försöka ladda upp några bilder, äntligen..=)

Kram

Armband!

Kategori: Smycken



Detta armband är med äkta sötvattenspärlor i olika storlekar och färger. Låset är i Tibetsilver, nickelfritt!

Kostanden för detta armband är 60:- + frakt om du bor utanför Eskilstuna.

Hör av dig till mig om du är intresserad!

KarinDesign

Irriterande!

Kategori: Allmänt

Hej!
Har ju tidigare berättat att det inte går att ladda upp bilder här. Jag köpte en ny kamera och har tagit endel kort som jag skulle vilja lägga upp här. Men när jag sätter in minneskortet så hittar inte datan det! Jag kan inte föra över bilder från kortet till datan. Har klickat på alla olika flyttbara enheter och ingen hittar kortet..IRRITERANDE!!

Suck!

Igår var det "kalas" i Näshulta. Det är alltid lika trevligt att åka dit och träffa fam. Hammarström. Jag åkte vid 22 för jag skulle ju jobba idag. Är ganska trött ja.

Tog första doppet i fredags tillsammans med Max, vi var i Vilsta och badade.

Nu ska jag se film sen ska jag gå och lägga mig!

Hej då!