mandarinkakan

En fråga..

Kategori: Allmänt

.. till alla bilister där ute.
 
Vi har alla märkt att det har blivit mörkare ute, både på morgonen och på kvällen. När man kör så ska man ju använda helljus där det är mörkt och inga gatlyktor...Har jag fått lära mig iallafall, eftersom jag också är en bilist. Men jag kanske har fått lära mig fel?
 
De senaste veckorna sen mörkret kom så har jag blivit bländad inne i tätbebyggt område!!
 
Så frågan lyder: Varför har man helljus på i tätbebyggt område där det finns gatlyktor som räcker gott och väl?
 
Hoppas det finns någon annan bilist där ute som kan svara på detta för jag förstår det inte.
 
 
 
 

Moster!

Kategori: Allmänt

Nu är det en vecka och en dag sen jag blev moster igen, nu till en liten tjej. Hon var lagom tjock och lagom lång, med 10 fingrar och 10 tår...=)
 
Hon ska troligen heta Signe, fast Vidar vill att hon ska heta Rosa, och ja, ju mer jag tänker på det så är Rosa ett väldigt fint namn. Många säger att det är ett konamn, men det håller jag inte med om alls! Rosa är ett fint namn på en liten tjej punkt slut.
 
Men men, mammorna vinner nog den här diskussionen med Vidar.
 
 

Ett tips

Kategori: Allmänt

Dagens ladugårdstips är följande:
 
Gå/stå inte bakom en ko som är förkyld och som håller på att bajsa..
 
Varför: Jo, för om kossan nyser eller hostar så åker bajset rakt ut som en bomb. Höll på att bli bajsbombad imorse, det var bara med en hårsmån som jag undkom bomben..
 
 

Trötter

Kategori: Allmänt

Jag brukar inte vara hösttrött, men iår är jag nog det. Hur mycket jag än sover så är jag ändå lika trött. Jag jobbar och står i och tröttheten brukar försvinna när jag väl sätter igång och jobbar, men när jag väl kommer tillbaka hem så är jag så trött igen!
 
Tänk om man kunde gå i ide, som en björn. Fast man vaknar upp till jul och då ska det vara mycket snö och kallt, sen firara man jul och nyår, sen kan man gå i ide igen för att sen vakna upp lagom till....ja...påsk kanske?
 
Det skulle va´ bra dä´!