mandarinkakan

Deppigt igen

Kategori: Jobb

Usch jag börjar riktigt tröttna på att aldrig få ett jobb! Jag får ju inte ens komma på intervju!!

Varför vill ingen arbetsgivare ha mig??

SUUUUCCK!!!

Är det någon som känner någon som vet om det finns något jobb?? Jag kan jobba med butik och djur...Men är villig att lära mig något nytt också för den delen!

God Jul!

Kategori: Allmänt

Ja, idag är det då JULAFTON!

Det kunde ha varit bättre om jag hade klarat grammatiktentan, men men, jag får väl ta och få G på omtentan..Nu är det julafton och då ska man inte tänka på något annat än julmat och julklappar eller hur? =)

Men men, jag önskar er alla en riktigt GOD JUL!!

Pepparkaksbak

Kategori: Allmänt

Hej!
Ja idag började jag min vecka med "julmåsten". Baka pepparkakor har jag inte gjort på många många många år, men iår hade jag köpt lite roliga formar så då var man ju tvungen att baka lite..=)

Pepparkakorna blev jättefina, vissa fick till och med kristyr på sig. Kort kommer senare.

Imorgon tänkte jag göra lite julgodis, kola och hallontryffel..Det får vi se hur det går, men jag ska förbereda hallonpurén idag iaf..=)

Sen ska jag försöka göra antingen mintkyssar eller mintkakor, men då måste jag köpa mer florsocker..=)

Men men, det får vi se..

Sen ska jag försöka klippa Max och bada honom, det var inte så längesen jag klippte och badade honom, men jag ska försöka att få klippa hans framben helt nu..Dessutom ska väl han också vara julfin och nybadad till jul?

Sen ska jag väl städa lite innan lördag också.



Igår var det grammatiktenta, usch det var svårt det..Får jag G så ska jag fira med ett (eller möjligen två) glas med Baileys..=)

Vi skulle få reda på tentaresultatet innan jul så..Ja det blir den här veckan..=)

Har kanske glömt hur det gick på omtentan av Fonetiken, jo då, jag fick G och jag är så nöjd med det! Meningarna som skulle skrivas i fonetisk skrift fick jag 6 av 8 möjliga, hur bra är inte det lixom?? Så ja, jag är mycket nöjd med mitt resultat på omtentamen.

Nä, nu ska jag äta mat, sen gå en långpromenad med Max, och sen är det dags för hallonpurén...

Abrazzos.




Inga pepparkaksgubbar idag men väl en älg, som ni får se senare..

9 december 2001

Kategori: Allmänt

Hej!
Dagens väder gör att man inte känner någon direkt julkänsla. Det regnar...Usch!! Jag vill ha snö istället!!

Om några år så kommer jag få flytta till typ nordpolen eller antarktis för att få lite snö, då klimatförändringarna har gjort att det inte blir någon snö i Sverige mer. Vilket alla snöhatare skulle älska. Men en sak förstår jag inte riktigt med snöhatare/kylahatare.... Om ni nu tycker så illa om snö och kyla, varför försöker ni då inte att flytta till typ Afrika eller nåt? Nu bor ni i Sverige och som ni säkert vet så ligger Sverige ganska långt norrut från ekvatorn, alltså ska det vara kallt och snö på vintern!

Om alla snöhatare och kylahatare flyttade till typ Afrika så skulle det faktist gynna både Sverige och kontinenten Afrika. För Sveriges del så skulle vi slippa att läsa insändare i tidningen från arga skribenter om hur tågen är försenade, snöplogningen dålig, hundbajs som syns i snön, det är kallt osv..

För Afrikas del så skulle det gynna på så vis att deras teknologi och standard skulle höjas, men det är klart, de flesta människorna tror väl fortfarande att alla i Afrika bor i lerhyddor och hyddor gjorda av kobajs. Men men, de slipper ju snö och kyla..

Fast å andra sidan så när alla snö och kylahatare har flyttat till Afrika och värmen så kommer de säkert att klaga på att det är för varmt.

För vi människor blir visst aldrig nöjda....