mandarinkakan

Tomtar på loftet

Kategori: Virkning/stickning

I fredags var jag ledig igen, men den lediga dagen hade varit planerad länge. Då var det nämligen dags för symässan!
 
Jag hade lovat mig själv att jag inte skulle köpa några som helst pärlor, och att jag bara skulle hålla mig till min lilla lista jag hade. Jag köpte inga pärlor och det som jag kom hem med som inte stått på listan var 2 mönsterhäften..Sen att jag blev prenumerant på en sticktidning kanske räknas också, men det ska jag ju säga upp när mina 3 nummer har kommit=)
 
 
Idag har jag börjat virka på 2 garnbollar som jag köpte i fredags, det ska bli en tomte, om ingen såg det..Jag ska göra ett par stycken och sälja på nån julmarknad..Vilken/vilka marknader det blir vet jag inte, men det återkommer jag till!

"Peace"

Kategori: Örhängen

 
Dessa örhängen är långa. Duva och ett rosa muranohjärta.
 
Mycket fina!
 
Pris: 50:-/paret (+ frakt om du bor utanför Eskilstuna)
 
Lämna en kommentar så hör jag av mig!
 
Karin Design

Långhelg

Kategori: Allmänt

Imorgon så är jag ledig från jobbet. Så skönt särskillt när man har jobbat 2 veckor i sträck inklusive helg. Jag gillar mina tidiga mornar men eftersom hon som är mammaledig erbjöd sig att jobba istället för mig någon dag så sa jag ok, du får jobba min fredag.
 
Nästa vecka är det eftermiddagar som gäller, usch tycker inte om dem faktist, varför vet jag inte riktigt, antagligen för att det känns som om det tar mycket längre tid än vad det egentligen gör..Ja, och sen att det finns en risk för att man får strö hela ladugården själv, och det tar jättelång tid för mig! DÅ kommer man aaaaldrig hem..
 
Men men, imorrn så har jag och mamma (och Max) tänkt att åka till IKEA och Billiga Nisses, det var ett tag sen man var där så imorrn ska vi dit och kolla läget..
 
Ikväll är det dags för porslinsmålning och jag har hur mycket som helst att måla, men idag ska jag koncentrera mig på att få klart lite grejer innan jag fortsätter med nya saker..Kanske är en bra idé?
 
Ha det så bra alla!
 

Bland kor och tapirer

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder från Parken Zoo där jag var i somras och från det nya jobbet:
Västeräng:
 
 
Mamma Katt och 2 av hennes 4 ungar..
 
 
Kattungar finns det, och kalven är den sötaste i hela ladugården, tycker jag.. Hon putar ut med underläppen när det vankas mjölk..Så jäkla gullig!!
 
Parken Zoo:
 
 
Tapir, kapybara, klolös utter och en bomullshuvad tamarin som kom supernära, hade jag räckt ut handen lite lite grann så hade jag kunnat röra vid den. Men det ska man nog inte göra så därför gjorde jag inte det. Men det gjorde hela min dag i Parken Zoo, tänk att få komma så nära, åh, vad jag skulle vilja jobba där!!
 
 
 

Kor

Kategori: Allmänt

 
Jag har börjat arbeta med kor. Ja, jag trodde aldrig att jag skulle göra det, men nu gör jag det och jag trivs faktiskt!
 
Jag var arbetslös i en dag från det förra stället, där jag bara var anställd i 2 dagar, mycket moget av arbetsgivaren om du frågar mig.. Sen så fick jag det här vikariatet på en bondgård, och där kan man snacka om ärliga människor!
 
Att jobba med kor är mer krävande och det är mycket hårt arbete så kroppen får arbeta, vilket är superbra! Jag vill hellre ha ett arbete där jag får röra på mig än ett jobb där jag bara sitter( som det var på förra..).
 
På gården jag jobbar på finns 44 stycken kor som mjölkas just nu, sen finns det ett antal kor till som går i sinko hagen, vilket betyder att dem är i sin tills de kalvar och ska in i mjölkningsproceduren igen..=)
 
Jag har ju lärt mig en hel del nya saker och bland annat så har jag fått klippa korna, nu där de ska stå inne så måste dem klippas för att de inte ska bli så varma och sen är det lättare att hålla dem rena..
Korna älskar att bli klippta och de blir så fina och rena så nu måste jag kolla på öronnumret för att veta vilken ko som är vilken, förut kände man ju igen deras skitiga bakdelar, hehe...Men i och för sig så står dem på samma plats nu och då vet jag ju vilken ko som står vart..
 


Nu ska jag gå ut med Max på en långpromenad, för det är ett riktigt fint höstväder ute, minus blåsten..Haha, aldrig blir man nöjd!
 
Ikväll blir det en tidig kväll för jag har morgonen imorgon och hela nästa vecka fram till och med fredag, och då börjar man minsann 4.30 och då är det bara att masa sig upp ur sängen vid 3.15...
 
Muuuu på er!
 
 

Pissed off!

Kategori: Allmänt

Har ni nån gång känt er så förbannade på datorn att ni skulle kunna ge den en riktig snyting??
 
Så känner jag, och särskillt på mitt internet, jag har X..
 
Alltså, jag fick ett nytt modem av X och det skulle ju vara så bra så bra så bra SÅÅÅÅÅÅ.....Men redan första dagen så började datorn hänga sig och man kom ingen vart..Ringde upp X och sa att jag vill inte ha det så här, att jag till och med undviker att gå in på datorn för jag vet att det inte går att göra någonting utan att den hänger sig och man måste starta om..
 
Tjejen som jag pratade med sa: nej det går inte för då begår du kontraktsbrott..Du har ditt abonnemang fram till maj eller nåt 2013..
Jag: så du menar att jag måste sitta och betala en dyr interneträkning för ett internet som jag inte vill ha kvar eller som jag inte använder så mycket?!
Tjej: Ja.
 
Jag blev så förbannad..Dagen efter gick jag in till X:s butik för att dem skulle titta på modemet och fixa det, för det sa hon i telefonen att dem skulle göra..OK, går in på butiken och säger till dem det som tjejen sagt till mig..Dem i butiken tittar på mig som om jag vore helt koko, nej vi har inte möjlighet att fixa nåt sånt, vi kan skicka iväg det på service, men då får du stå för fraktkostnaderna...Vad har du för mobil idag, just nu har vi ett jättebra erbjudande om en ny telefon och då ingår så många fria sms....bla bla bla!!
 
Herregud!! Tror dem verkligen att jag skulle vilja fortsätta att vara kund när jag inte ens kan få avbryta mitt abonnemang pga att det inte funkar!?
 
Jag har en dator som är ca 5-6 år, och det sa jag till dem på X men det skulle inte vara någon fara, det ska funka på alla datorer oavsett ålder..Jo visst tjena..
 
OM det nu skulle vara så att min dator är för gammal så har jag inte råd att köpa en ny dator bara för att mitt modem ska funka..
 
SUCK!!!