mandarinkakan

Malma markend

Kategori: Allmänt

Hej!
Idag har jag varit på malma markend i Malmköping. Där gjorde jag en hel del fynd inom pärlor och sådant. Det största fyndet gjorde jag genom att köpa 11m kedja för 220Kr, i snedskurna ovaler. Jag ska göra ett halsband och ta kort på så ska ni få se hur fint det är. Har letat efter en sådan kedja i evigheter då den jag hade innan inte är så mycket kvar på, och halsbandet jag gjorde då har jag sålt för längesen! =)

Vad mer blev köpt då?

Skjorta, chips mera pärlor...Ja, det var det..=) hahaha!!

I torsdags var det kusinträff i Nykvarn. Det var roligt att träffa alla kusiner och kusinbarn från när och fjärran, eller ja så värst fjärran är det väl inte, men de som kom från Skåne har jag inte sett på säkert 10 år..=/

Men roligt!

Där hade jag med mig mina halsband, i olika färger för en av mina fastrar skulle köpa ett och det slutade med att 4 st blev sålda totalt..Så jag tjänade 400:- på kusinträffen! Inte illa pinkat!

Nästa gång jag ska stå på marknad blir antagligen på Husby Rekarnes Hembygdsdag nån gång i månadsskiftet augusti-september. Inte helt klart än men jag återkommer mer med det!

Ha det så bra!

Örhängen

Kategori: Smycken



Änglaörhängen

Som ni ser så är det olika vingar på dem och om jag inte minns fel så är det ängeln till vänster som finns kvar.

Blå droppformad sten bildar kroppen, örhängeskrokarna är i äkta silver.

Kostnad: 50: /paret + frakt om du bor utanför Eskilstuna.

Skriv en kommentar så hör jag av mig till dig!

Hej

Kategori: Allmänt

Tänkte lägga in lite bilder från Ullared och rixlägret i Jämtland:



Tv kändisarna Morgan och Kjell.



Filmteamet var där när vi var där. Jag ska hålla koll på serien när den börjar sändas i höst!!



En hel del kom hem. Kläder kom oxå hem men det fick inte plats på den här bilden..=)



Och en bild från Jämtland. Anstetten Canyon..Fint!!



En söt kossa..=)



Sista natten eldades allt upp..Nästan iaf..=)

VARMT!

Kategori: Allmänt

Det är riktigt varmt nu!!

+ 31 har det varit idag, hua!! I morse klockan 6.30 så var det närmare +18...I skuggan...

Var på Julita idag på Jordbrukets dag, men fy sjutton vad varmt det var, nästan för varmt.. Men man ska inte klaga om en vecka kanske man sitter och klagar över att det regnar för mycket..Nej, om en vecka är jag i Jämtland, då får det gärna vara jättevarmt så myggen håller sig borta!! =)

Imorgon tror jag att jag och Max åker och badar innan Stenby klockan 14..=)

Ryckt upp mig.

Kategori: Allmänt

Hej!
Nu har jag kommit över den värsta deppigheten.

Det gjorde jag genom att tänka att i höst, kanske jag läser spanska och sen till våren så ska jag söka in till en massa folkhögskolor, eller ja söker gör jag i höst för det finns vissa kurser som börjar i vår. Bla en kurs i Självhushållning, det låter väldigt intressant och det innehåller en massa olika saker som jag tror kommer bli intressanta.

Igår satt jag som sagt och kollad eigenom alla sveriges folkhösgkolor och det var en hel del som jag skrev upp på min lista..

Så nu är jag inte lika deppig, lessen är jag fortfarande över att inte få plugga till djursjukvårdare, men men..nästa år kanske.



Idag då?

Idag ringde de från Willys och frågade om jag kunde tänka mig att jobba lite extra i sommar, och det kunde jag ju såklart. Jag ska jobba redan imorgon 11-18, ganska bra tid, då kan man sova innan..=)

Maria, jag och Vidar har varit och plockat jordgubbar, och oj vad många "ubbar" det fanns att äta. Vidar var helt röd i hela ansiktet efter att ha "plockat"....Men men, det gick ovanligt snabbt att plocka jordgubbar tycker jag, kanske för att de var gigantiska?

Idag har jag även gjort ett halsband till mig själv, fick mitt paket från panduro, så jag måste ju använda det som jag köpt=)

Nån dag ska jag sätta mig och göra lite smycket att sälja, och lägga ut här..Det har varit lite dåligt med det..=/

Det ska bli ändring, det lovar jag.. =)

Ha det så bra!