mandarinkakan

Tree of Life

Kategori: Halsband/Tree of life

Halsbandshänge i form av ett träd, med blå Cat´s eye pärlor, försilvrad koppartråd och bronsfärgad tråd.. Läs om vad de betyder i förra inlägget om Tree of Life.

 

Bredd: ca 6 cm

Pris: 70 kr (plus frakt om du bor utanför Eskilstuna)

 

Lämna en kommentar så hör jag av mig!

 

13 maj 2012

Kategori: Allmänt

Hej!

Det var VÄLDIGT länge sen jag skrev ett inlägg här sist..Men har inte haft tid eller ork eller lust att skriva, men nu har jag tagit tag i det och det som jag ska berätta om i det här inlägget är om mitt nya jobb. Jo du läste rätt, jag har fått ett jobb, men än så länge är det bara praktik, även om jag oftast är helt ensam på jobbet.

Jag har då fått jobb som laserterapeut, jag tar bland annat bort hår, och det är det jag gjort mest nu den senaste tiden eftersom de har en kampanj nu som är Gratis hårtborttagning fram till den 18 maj..

Ibland har det varit riktigt tråkigt, att det inte har hänt nånting, men sen när det kommer folk så blir det lite roligare...Men å andra sidan är det inte så kul att vara helt ensam när kunderna gått..Jaja, jag är glad över att jag fått ett jobb och i höst när jag väl har blivit anställd på riktigt, så ska jag börja leta lägenhet..=)



Hallen på Eskilstuna Laserklinik



Väntrummet. Byrån längst bort i rummet har jag satt ihop..=) Och vikt alla handdukar som är i..Behandlingsrummet syns också.



Väntrummet från andra sidan..Dörren till höger leder in till kontoret/behandlingsrummet. Det ska vara kontor fram tills att kliniken är så stor så att de behöver ett behandlingsrum till..



Behandlingsrummet...




Nog om jobbet.

Ger er lite bilder på min lille Max också, våren har ju kommit så Max har invigt balkongen.



Det är kul att vara där ute så länge det finns något att titta på..=)



Är han inte för söt??

Det var allt för mig, tack och hej!

Förhandsvisning

Kategori: Smycken

Kommer ge er lite förhandsvisning av det nya som jag kommer att ha på vårmarknaden i Radermachersmedjorna, Eskilstuna den 19 maj. Alltså nu på lördag.



Tree of life hängen..



Armband i olika färger och former...


Plus en massa annat smått och gott!



Var: Radermachersmedjorna i Eskilstuna
När: Lördagen 19 maj