mandarinkakan

Tårta och sockerbitar

Kategori: Allmänt

Hej!
Idag är det söndag och igår så var det lite folk här och åt mat. Jag hade gjort påsktårtan i form av en apelsintårta. Den tog 3 dagar att göra, bara för att jag gjorde ett lager om dagen, det går att göra hela tårtan på en dag om jag hade velat det, men jag orkade inte..=)
 
 
Ja den är lika god som den ser ut. Frisk smak av apelsin!
 
Sen var ju Vidar och Signe med mammor här såklart! Signe har haft en liten period där hon bara har velat sitta hos nån av mammorna men det verkar ha släppt i alla fall om hon sitter hos nån kvinnlig person...=)
 
 
Söta som små sockerbitar. Bilden är från tidigare iår..
 
Nåja det var lite om helgen, idag blir det till att inte göra någonting. Fast jag har sagt att vi ska gå ut och rensa i min lekstuga så sockerbitarna kan leka där i vår och sommar..
 
Men det får vi se om det blir av..Att städa alltså..
 
Eller så gör vi ingenting idag...

Glad Påsk

Kategori: Allmänt

GLAD PÅSK!
 
 
 
 
 
 

Suck!

Kategori: Allmänt

Tänk att det ska vara så j-la svårt att lära gamla hundar att sitta!
 
Jag pratar såklart inte om hundar utan om människor som vägrar ta emot hjälp från andra, som inte kan lyssna på andra och tänka: Ja, men de har ju rätt, jag ska göra som de säger och ta emot hjälpen som erbjuds, och som inte kan säga nej.
 
Nej det är sååååååå svårt att säga nej till folk som tjatar förutom dem i den närmsta kretsen. Den ignorerar man bara åt så kanske de glömmer att tjata..
 
Jag ger inte upp iaf, jag ska tjata och tjata tills det händer något för jag tänker faktiskt på denne persons eget bästa, jag tillhör den närmaste kretsen och jag är så förbannat trött på att bli ignorerad!!
 
Skam den som ger sig heter det, men ibland orkar man bara inte mer..
 
 

Pysselbilder

Kategori: Pyssel

Hej!
 
Här kommer lite uppdateringar med bilder på pyssel som jag har gjort och håller på med:
 
 
Första gången jag för över bilder på den här nya datorn, så bilderna sköter sig inte..Men men, en tomte som jag skrev om för några inlägg sedan, jag hade köpt garn till den på symässan i höstas..
 
 
Filtade hjärtan med olika mönster..Kommer att säljas på marknader..
 
 
En stjärna att hänga i tex fönstret, sådana ska jag också göra och sälja på någon marknad.
 
 
Sist men inte minst(verkligen inte, snarare störst) min uggla! Huvudet är åt vänster, och lägg märke till säkerhetsnålen, ett måste när man ska ha 80 varv!!
 
Ja det var lite bilder iaf, uggleuppdateringar kommer när de olika delarna är klara..
 
Hej svejs!