mandarinkakan

Söndag

Kategori: Allmänt

Hej!
Har blivit sjuk, lagom innan jag börjar plugget på tisdag. Tänk att jag alltid blir sjuk då..Host, atchoo, snörvel och huvudvärk är det som jag har..Någon som vet vad det är för diagnos?? =)

Idag har det varit mycket. På förmiddagen så var jag och mamma på Ekeby flygfält där veteranbilsdagen var, fast vi gick ju på loppisen..=) Hittade en hel del, men kunde ha blivit ett halsband extra om jag inte hade blivit lite snål just i det ögonblicket..Hehehehe....Men men,det blev inget halsband och det får jag leva med nu..=)

Sen snabbt hem och bara gå på toa och plocka med sig ryggan och åka iväg till Hållsta idrottsplats där det var hembygdsdag. Jag sålde smycken för 120 kr. Inte så mycket, men jag fick även en beställning på en fotlänk...

Det är bättre att sälja något än ingenting alls..Blev också "tipsad" om att stå på Rosenforsparkens Dag nästa söndag för då brukar det vara mycket mer folk, och ja, jag ska ta och ringa och anmäla mig om att stå där imorgon..

Inget mer att rapportera.

Men Kim: Ursäkta att jag nämnde i inlägget att Skitstöveln skulle betala. Jag vet att man kan dela upp vem som ska betala vad, men när jag ser att han först står i kön beredd att betala, men sen när han ser mig i kassan så lämnar han det åt flickvännen..Då får jag tänka vad jag vill..Och ha åsikter om detta, då ingen mer än jag och min riktiga dagbok vet varför han är en skitstövel....

Hej då.

Örhängen

Kategori: Örhängen



Dessa örhängen är gjorda av snedskurna ovaler och har pärlor underst. De beiga pärlorna är aningen större än de blå, men inte så mycket.

Kostnad: 50:- / paret + frakt om du bor utanför Eskilstuna.

Lämna en liten kommentar så hör jag av mig!





Ps: Nästa gång jag kommer stå på marknad och sälja är:

Sön 29/8 kl 12.
Plats:Idrottsplatsen i Hållsta

Lör 18/9 tid återkommer jag med!
Plats: Stenby 4H gård i Eskilstuna, då 4H dagen skall firas!!

Färdig

Kategori: Virkning/stickning

För ett antal månader sen började jag med min 3-kanstsjal..Den har blivit klar nu under sommaren!

Här är den:



Den blev ganska stor, men den kommer nog värma gott i höst..=)

JOBB?!

Kategori: Allmänt

Är det någon som har ett jobb som jag skulle kunna få??

Jag vill ha jobb!!!

Har som sagt jobbat en del extra på Willys men efter i fredags så tror jag tyvärr inte att de kommer ringa något mer. Chefen sa att jag inte ler åt kunderna, vart han nu har fått det ifrån, för det gör jag! Men det kändes som om han inte var nöjd med mitt arbete där..

Har kollat på platsannonserna på arbetsförmedlingen.se men det ger ju ingenting om man inte har en högskoleexamen eller gick på något yrkesförberedande program på gymnasiet..

Hittade en annons om att jobba helger på Guldfynd i Katrineholm..Aha tänkte jag det kan ju vara kul...Hur många timmar i veckan då? 1,5 tim per vecka...Nje..Jag tror inte det, kanske ska söka ändå, men det känns lite onödigt att åka bil dit, det tar ändå ca 40-45 min att åka dit enkel väg och sen jobba i 1,5 timme för att sen åka hem igen på ca 40-45 min..Det extra jobbet kan jag ge till någon som bor i Katrineholm..

Nej, ska man ha någon chans att få jobb utan en "ordentlig" utbildning krävs det något som jag inte riktigt har, iaf inte som jag vet om..Nämligen KONTAKTER.

Så.

Är det någon av er som läser min blogg som har ett jobb åt mig. Alltså vet någon som skulle behöva någon som kommer och jobbar extra?? Helger och kvällar går bra nu i höst då jag ska läsa spanska på högskolan.

Jag jobbar gärna i kassan i någon matbutik eller med djur..

Någon som vet någon som kanske känner någon som har ett jobb som skulle kunna passa mig?

Hör av er snälla!

Halsband

Kategori: Halsband







Halsbandet är i snedskurna ovaler med en rosa glaspärla emellan.

Kostnad: 150:- plus frakt om du bor utanför Eskilstuna.

Skicka en liten kommentar ifall du är intresserad så hör jag av mig!

KarinDesign

1 augusti

Kategori: Allmänt

Idag såg jag den värsta av alla skitstövlar på jobbet!

Han kunde inte stå själv vid kassan utan han lät sin flickvän betala...USCH!!












Men å andra sidan har Snygg-Johan kommit tillbaka från semestern..=)