mandarinkakan

Shopping

Kategori: Allmänt

Hej!

Idag har jag shoppat lite nya fräscha sportkläder. Har letat efter en ny sportbh hur länge som helst, och idag gick jag in på Åhlens där jag köpte min gamla. Där hade de exakt likadan bh så självklart köpte jag den då. De hade 20% på hela sportswear kollektionen så jag köpte även 2 linnen och en vattenflaska. Det är ju roligare att träna när man har fina kläder..

Sen gick jag upp en sväng på övervåningen och där hittade jag en almanacka med 30% nedsatt pris, den köpte jag oxå..=)



Bh:n är liiiite trång att få på och av sig, jag fick fråga om hjälp av mamma när jag provade den här hemma..Men jag ska ha kvar den, den töjer väl ut sig och så får jag inte ha den när jag ska byta om på plats, utan bara här hemma=)

Idag har det inte blivit någon träning och inte igår heller, har fått huvudvärk, och när jag får huvudvärk sitter det i i minst 3 dar..SUCK!

Men imorgon börjar spanskan och det ser jag fram emot.

Me gusta mucho!

"Älskling"

Kategori: Allmänt



Varför är det så lätt att älska någon annan, men att älska sig själv är nästan omöjligt??


Det borde vara tvärtom.

Dagens horoskop 21/1-11

Kategori: Allmänt

Mitt horoskop för dagen lyder:

 

En viss person tycks inte dra sig för att knycka vissa ideér du har- för att därefter påstå att det var hans/hennes egna!

 

Hur sant som helst, fast inte just idag men detta har hänt mig hur många gånger som helst. Vissa gånger har det inte gjort något men jag måste bara få berätta en sak.

 

En gång för inte för en så lång tid tillbaka så var det en eller vissa eller några som knyckte en ide av mig..De/ han/hon/det låtsades inte om det..Det var ju "  deras/hans/hennes/det" ide..Sen så kom det fram att en annan hade "knyckt" en annan ide som jag hade haft, och då blev det en jäkla liv..Usch och fy så fick man inte göra sades det då..

 

Jag säger inga namn eller så, men ni kanske kan tänka själva vart det har någonstans..

 

Men men, numera håller jag mina ideér för mig själv, och jag kommer nog inte att yttra dem för någon..

 

För om det är något jag tycker väldigt illa om så är det folk som knycker mina braiga ideér!!

Årskrönika?

Kategori: Allmänt

Hej!
Nu är det extremt länge sen jag skrev här och det får jag be så hemskt mycket om ursäkt för!

Har sett i flera olika bloggar att de skriver sk årskrönikor, och jag ska också försöka mig på en sådan:

Vid den här tiden för exakt ett år sedan var det riktig vinter med mycket snö riktig kyla. Jag och Erika tog en 24 timmarskryssning till Åland i början av förra året. En resa inledde med andra ord 2010.



Jag började en säljutbildning på Miroi som var via arbetsförmedlingen. Jag hade stora förhoppningar med den utbildningen och det yrket, förhoppningar som kanske inte har varit som jag hade hoppats men jag har ändå fått ett extrajobb tack vare den utbildningen.

Säljutbildningen pågick hela våren, för ja, våren kom till slut:



Under våren, i slutet av april närmare bestämt så tog vi i familjen det svåra beslutet att låta vår älskade Jerry flyga till himlen och träffa alla andra som väntade på honom.

Nu ligger de sida vid sida, Tom och Jerry.

I maj månad hade jag praktik på Willys city där jag nu jobbar extra lite då och då.

Midsommar firades som vanligt på Idö gård.



Under sommaren har det varit jobb och endel "resor"..

Weekend till Ullared med Maria och mamma:



Sen får vi ju inte glömma rixlägret med 4H som förra året var i Jämtland. Kallt och regnigt var det men en del fina minnen har man väl. Blev dock lite besviken på vissa men det är fina vyer som man får ha som fina minnen. Fick inte se några fjäll, men väl en söt ko:



I augusti började allvaret då jag satte mig i skolbänken igen, jag började läsa spanska grundkurs. Har redan läst det i gymnasiet men jag tänkte fräscha upp minnet litet, och det ångrar jag inte.

Hösten kom och i september var det så fint väder och varmt, då var det dags för bröllop för Siv från 4H och Vidar födelsedagskalas/kräftskiva:

Brudparet

Födelsedagsbarnet som blev hela 2 år!

Under hösten åkte jag, Maria, Rebecka och Vidar till Stockholm för att gå på Östasiatiska museet för att se terrakotta armén, vilket var en häftig upplevelse.



I november slog jag och Erika äntligen till och drog till London över en weekend. Mycket skulle hinnas med och vi hann inte med allt som jag ville hinna med..Hehe..Men det var roligt och komma tillbaka till London igen, känns som att komma hem..



Vi hann tex åka London Eye...

Ja sen kom då december och det har varit julmarknader på julmarknader och så självklart JULAFTON.

Julen kom och gick otroligt fort nyåret likaså..Det här året har varit innehållsrikt, det har varit resor och släktträffar, på vilka jag har träffat kusinerna från Skåne som jag inte har träffat på minst 10 år, om inte 15 år! Det var riktigt kul.

Men hur har 2011 börjat då?

Jo med kyla och snö såklart. Vi har haft besök av Skogens Konung:



Men idag den 9 januari verkar det som om snön ska försvinna, hela natten till idag har det spöregnat och det är plusgrader ute. Jag vill ha vinter en stund till!!

Nåja, är detta en godkänd årskrönika?

Ha det så bra tills vi hörs nästa gång!

Örhängen

Kategori: Örhängen



Änglaörhängen

Örhängena finns i färgerna: ljus lila, grön, rosa och genomskinlig rosa.
Jag ber om ursäkt för att bilderna är suddiga men det måste vara nåt med min kamera som gör dem så!

Kostnad: 50:-/paret + frakt om du bor utanför Eskilstuna.

Hör av dig om du är intresserad!

Karin Design