mandarinkakan

Deppig/lessen.

Kategori: Allmänt

Hej.

Ja idag är jag faktist ganska lessen. Jag som hade hoppats på att få gå en djursjukvårdarlinje i Kristianstad i höst, har fått beskedet att jag inte är antagen. Så vad ska jag göra nu?? Jag känner mig så värdelös..Inget jobb, eller någon utbildning som jag vill gå. Jag vet ju inte ens vad jag ska göra än!! Jag är 25 och bor hemma, är arbetslös och i princip outbildad...Hur deprimerande är inte det då?

Har sökt en del andra uutbildningar på högskolor och universitet, men det är ju inget av de, förutom Djursjukvårdar linjen i Skara och en Etologi utbildning i Göteborg,som jag verkligen vill gå. Båda de som jag vill gå vet jag att jag inte kommer in. I mitten av juli får man reda på första uttagningen, och då blir det väl en deppig period igen..Usch jag hatar att känna mig så här värdelös.

Jag vill ha ett jobb iaf så jag åtminstone kan få flytta hemifrån!!

Är det ingen som känner någon som kanske ha r ett jobb som jag skulle kunna få?

Midsommar

Kategori: Allmänt

Hej!

Glad midsommar på er alla!

Gårdagen spenderades ute på Idö gård där det var tipspromenad och dans kring midsommarstången, och så bad såklart..Men jag måste säga att det var ganska lite nakenbad iår, en stor pojke och flera små bebisar var det som vågade bada nakna..=)

Jag spelade till och medlite brännboll, som jag inte gjort sedan gymnasiet..Det var roligt, men jag måste nog bli bättre på att vara ute och fånga och kasta bollarna..=)

Imorgon bär det av mot Ullared. Det ska bli så roligt!! Har skrivit en lista på allt jag ska köpa..Vad som finns på listan?

1: Jeans
2: Mega ben till Max..

Sen lite till..=)

Åter igen: Glad midsommar till er!!

Vidar med blommor bakom båda öronen och även i skjortfickan..=)




Efter dansen var det dag att åka ner till badet på släpet efter traktorn, det blåser i håret!

Men det är kul!!

och äntligen framme vid badet...

19 juni 2010

Kategori: Allmänt

Hej!
Nej jag kommer inte skriva något om bröllopet idag. Tycker att det skrivits tillräckligt om det, även om jag tycker om kungahuset och monarkin så är jag less på att läsa allt om bröllopet..

Så!

Jag ska berätta lite vad jag har gjort den senaste tiden istället.

Min födelsedag spenderades inte hemma utan på en auktion i Julita. Där gjordes det en del fynd, bla ett fint sybord i allmogestil:



Mycket fint tyckte jag och jag fick det och en ful spegel till ett pris av 70 kr( 77 egentligen då det läggs på 10%). Mycket värt!! Nu står det i lekstugan i väntan på att jag får lekstugan någorlunda tom på en massa skräp så jag kan göra om det till pysselstuga=)

Något annat?

Har stickat på min sjal och jag är faktist nästan klar. Men jag ska köpa ett nystan till så att den blir extra stor till de sena sommarkvällarna..=)

Idag så började jag faktist virka på tofflorna som jag pratat om tidigare. Det gick inte så bra i början men nu har det lossnat och jag har nånting som liknar en sko iallafall:



Ser ut att ha jättefeta vader men det har jag inte. Men vad tycker ni? Ser det ut som en sko? Det ska till något varv till och sen en rem också.

Något annat?

Ja!!

Jag har ju varit ute och ätit på Papas Tapas ikväll med Erika. En sen födelsedagsmiddag kan man säga. Jag fick en stick och virkbok, mycket fint i den, när ska jag ha tid att göra alla saker jag vill göra?? Sen fick jag en trisslott och på den vann jag 25 kr x 2, alltså 50 kr..Vad ska jag göra? Ta 50 kr eller 2 nya lotter?

Skulle behöva pengarna för nästa söndag så åker jag, mamma och Maria till Ullared!! Har inte varit där på ja, säkert 10 år så det ska bli riktigt kul!! =)

Hmm..Något mer?

Planeringen inför rixlägret har börjat. Jag hoppas att vi hinner klart allt vi vill göra innan vi åker den 8 juli, annars får vi skämmas som vanligt..=/ Men men, iår ser jag fram emot lägret som denna gång är i Föllinge, Jämtland.

Nä, nu ska jag sluta!

På Spotify just nu: Shakira- Waka Waka( this time for Africa)

Måste sätta in en bild på min avokadokärna som jag planterat. Det har kommit upp ett litet skott, jag hoppas det syns. Jag hoppas också att den andra planterade kärnan ska ta sig..=)

Födelsedagar

Kategori: Allmänt

Imorgon fyller min pappa år och på söndag fyller jag år..

Ska jag vara ärlig så tycker jag inte om att fylla år. Varje år är det detsamma, man undrar om folk verkligen kommer ihåg att det är min födelsedag? Är det någon som har lust att göra något på min födelsedag..Tänk om de säger nej?

Jag är ingen festpingla som älskar att dricka och festa med högsta volym på stereon. Jag tycker det är skönt att bara vara hemma, se en film och käka chips, godis och popcorn, eller gå ut och fika, eller äta och sen hitta på något annat..Det är kul tycker jag..Men något som gör att jag blir speciell, för det är ju bara jag som fyller år den dagen, det är mycket konstigt om folk inte kommer ihåg det då..

Men men.. Vi får se, imorrn är det fest för pappa och jag har bakat 3 ananaspajer idag. Hoppas nu bara att det är några som kommer som kan äta upp pajerna, smörgåstårtorna och kakorna..Och muffinsarna så jag slipper äta allt..=)



Något annat då?

Har haft min praktik i 4 veckor, och jag har trivts jättebra, det var sista veckan som jag kände att det var lite onödigt att gå dit för ajg skulle ju ändå inte få något för det, varken sommarjobb eller ens extrajobb..Eller ja, jag är den som de ringer om all extrapersonal säger nej, men hur troligt är det??

Nä..Men jag tyckte det var väldigt roligt att stå i kassan och prata med kunderna..=) Och de var trevliga mot mig, iaf de flesta..

Personalen var oxå mycket trevlig, men en sak som jag blev förundrad över var att alla var upptagna, gammal som ung, tjej som kille..Det var helt otroligt!! Ja nej, ok, en tjej var skild, men hon var väl den enda som var singel..Fanns en kille i min ålder som var skitsnygg faktist och hur trevlig som helst! Men upptagen då förståss, men men, jag var trevlig och pratade med honom och jag tror han tyckte att jag var trevlig och rolig oxå..Kommer från Katrineholm...Ska fråga Erika om hon vet vem det är..=) Om jag kommer ihåg..

Nu ska jag kolla på The Tudors på datan och sen får jag se om det är Vampire diaries på tv-...Nej det är ju om 30 min, hmm..får se..

Hej svejs!

"Can I trust in my own heart or am I just a part of some big plan?"

" We are one you and I , we are like the earth and sky. One family under the sun."

"We are one"