mandarinkakan

9 december 2001

Kategori: Allmänt

Hej!
Dagens väder gör att man inte känner någon direkt julkänsla. Det regnar...Usch!! Jag vill ha snö istället!!

Om några år så kommer jag få flytta till typ nordpolen eller antarktis för att få lite snö, då klimatförändringarna har gjort att det inte blir någon snö i Sverige mer. Vilket alla snöhatare skulle älska. Men en sak förstår jag inte riktigt med snöhatare/kylahatare.... Om ni nu tycker så illa om snö och kyla, varför försöker ni då inte att flytta till typ Afrika eller nåt? Nu bor ni i Sverige och som ni säkert vet så ligger Sverige ganska långt norrut från ekvatorn, alltså ska det vara kallt och snö på vintern!

Om alla snöhatare och kylahatare flyttade till typ Afrika så skulle det faktist gynna både Sverige och kontinenten Afrika. För Sveriges del så skulle vi slippa att läsa insändare i tidningen från arga skribenter om hur tågen är försenade, snöplogningen dålig, hundbajs som syns i snön, det är kallt osv..

För Afrikas del så skulle det gynna på så vis att deras teknologi och standard skulle höjas, men det är klart, de flesta människorna tror väl fortfarande att alla i Afrika bor i lerhyddor och hyddor gjorda av kobajs. Men men, de slipper ju snö och kyla..

Fast å andra sidan så när alla snö och kylahatare har flyttat till Afrika och värmen så kommer de säkert att klaga på att det är för varmt.

För vi människor blir visst aldrig nöjda....

Kommentarer

  • Anders säger:

    Det ju tur att vi kan bli några snöälskare kvar här då. Jag hade gärna åkt skidor isf rullskidor, men det får vänta minst en vecka till. Det ska ju regna ännu mera hela veckan. Skit också! Vi har planterat för lite skog och druckit för lite bubbelvatten. Vad kan vi göra för att öka på koldioxidsänkan...?



    Nöjd, bah, mycket vill ha mer!!!

    2011-12-13 | 00:54:21

Kommentera inlägget här: