mandarinkakan

Framåt

Kategori: Torpet

Det går framåt med torpet. Nu har jag beställt en container så vi ska kunna slänga allt som ligger runtomkring och skräpar. Det ska bli riktigt kul att se hur det kommer att se ut efter att allt är borta..
 
Bland annat så ska ett gammalt kar bort, "problemet" som uppstår då är att det inte finns någon synlig gräns mellan oss och grannarna..De har en liten tjej som springer runt, och jag är väl inte så jättelycklig över att ha andras barn springandes omkring på vår tomt..Så nån form av staket ska upp, tycker jag..Kanske en gärdesgård? Men vi får ta en sak i taget..
 
Det vi ska koncentrera oss på först är allt virke som ligger under blåa presenningar lite här och där på tomten, mycket av det ska slängas, och det är det som kommer bli intressant och se hur det ser ut när de är borta..
 
De har ju legat där sedan urminnes (nästan iaf) tider och det kommer att bli en helt annan utsikt när de är borta, frågan är vad som ska vara där istället? Det är också något som vi får skjuta på till framtiden..
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: